Reklámplakáton pózol a Redmi 20X

A Xiaomi almárkája a közeljövőben piacra dobhat egy újabb okostelefont, ami elődjéhez hasonlóan nagy valószínűséggel csak Kínában lesz kapható. A szóban forgó készülék a Redmi 20X, ami júniusban mutatkozhat be a nagyérdeműnek. A telefon most egy kiszivárgott reklámplakáton pózol, ami erőteljesen utal néhány jellemzőjére, és bár a mobil ebben a formájában jó eséllyel nem lesz globálisan kapható, érdekesség gyanánt bemutatjuk.

Cseppet sem meglepő módon a promóciós poszter a kínaiak közkedvelt közösségi oldalán, vagyis a Weibón került megosztásra, és azon túlmenően, hogy bemutatja annak formatervét, illetve a választható színárnyalatokat, a készülék fontosabb jellemzőire és igyekszik felhívni a figyelmet. A plakát értelmében a Redmi 20X 5G támogatással, 90 Hz-es képernyővel, valamint egy 48 megapixeles elsődleges kamerával igyekszik majd vásárlásra csábítani az érdeklődőket. A telefon legolcsóbb változata, amelyben 4 GB RAM és 128 GB háttértár rejtőzik, helyi pénzből átszámítva mindössze 153 dollárba fog kerülni, ami megközelítőleg 47 ezer forintot jelent.

em is rossz ajánlat egy olyan okostelefonért, ami a korábbi szivárogtatások szerint MediaTek Dimensity 700 chipsettel, 5G támogatással, 6,5 colos Full HD+ képernyővel, oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasóval, akár 6 GB RAM-mal, dedikált micro SD kártyával, valamint tripla kamerával érkezhet. A 48 megapixeles elsődleges modul mellé még két 2 megapixeles egység kerülhet, ezek vélhetően makró és mélységérzékelő szenzorok lesznek, miközben önarcképeket egy 8 megapixeles kamerával lehet majd készíteni.

A Redmi 20X energiaellátását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd, ami támogatja a 18 wattos gyorstöltést. A készülék Android 11 alapokon nyugvó MIUI 12 operációs rendszert futtathat.

A mobil tehát kizárólag Kínában lesz kapható, de nem érdemes emiatt szomorkodni, mert a jellemzői kísértetiesen hajaznak a márciusban nemzetközi forgalomra bejelentett Redmi Note 10 5G-re. szóval nem maradunk le semmiről.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá