Rendelhető az Umidigi Power 5, ami lázmérőt és méretes aksit kínál kedvező áron

Az Umidigi Power 5 egy méretes, 6000 mAh kapacitású akkumulátorral, valamint egy nonkontakt lázmérővel szerelt okostelefon, ami összességében véve egy középkategóriás ajánlat, tripla kamerás fotó apparátussal, és használható hardverrel. A telefon most nagyon jó áron rendelhető a Banggood webáruházából, gondoltuk szívesen megismerkedhetnétek a készülékkel.

Az Umidigi Power 5 kétféle kiszerelésben rendelhető:

3/64 GB-os verzió 105,99 dolláros, vagyis cirka 32 335 forintos áron

4/128 GB-os változat 119,99 dolláros, tehát nagyjából 36 608 forintos áron

Umidigi Power 5 bemutató

Az okostelefon külsőre teljesen modern, egészen vékony kijelző körüli keretek, és egy szenzorsziget jellemzi. A mobil 211 grammos tömeggel, valamint 164,8 x 76,8 x 9,9 mm-es méretekkel rendelkezik, talán az egykezes felhasználás sem lehetetlen ilyen dimenziók mellett. A bal oldali funkció gomb jól fog jönni, olyan alkalmazást, vagy opciót adtok hozzá, amilyet csak akartok.

A megjelenítő 6,53 hüvelykes, HD+ felbontású, 20:9 képarányú, ami a gyártási technológiát illeti ez egy tradicionális IPS LCD megoldás. A pixelsűrűség 395 ppi, nyilván vannak jobbak is, de ez egészen tűrhető.

Az Umidigi Power 5 belsejében MediaTek Helio G25 lapkakészlet számít, mellette attól függően melyik kiszerelést választottuk lehet 3 vagy 4 GB RAM, és 64 illetve 128 GB belső tárhely, utóbbi bővíthető, mégpedig dedikált foglalat révén. Az okostelefon LTE modemmel bír, ami duál SIM, illetve B20 támogatással egyaránt bír.

Ami még említést érdemelhet az az oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasó, a fülhallgató kimenet, a duál sávos Wi-Fi, a BeiDou és GLONASS műholdakkal egyaránt kommunikáló navigációs chip, és a Bluetooth 5.0 modem. NFC sajnos nincs, de ilyen árak mellett ez talán még megbocsátható.

Fotózni is egészen jó lesz majd az Umidigi Power 5 segítségével, hiszen kapunk 16 megapixeles elsődleges, 8 megapixeles ultraszéles látószögű, 5 megapixeles makró modult a bevezetőben már említett infravörös lázmérő szenzor mellett.

Utóbbi kiváló segítség lehet az esetleges lappangó nyavalyák felderítésében. Az előlapi vízcsepp alakú szenzorsziget 8 megapixeles képrögzítő modult rejt magában.

Az Umidigi Power 5 apró alkatrészei egy 6150 mAh kapacitású telepből nyerik az energiát, az aksi nem cserélhető házilag, viszont USB-C porton keresztül tölthető, és akár 10 wattos adaptereket is használhatunk erre a célra.

A gyártói leírások szerint az akkumulátor képes 566 órányi készenléti időt biztosítani, de videózni 29 órát, játszani pedig akár 16 órát is lehet egyetlen feltöltéssel.

Az Umidigi Power 5 esetében nem gondolták túl a szoftveres környezetet, a mobil Android 11 operációs rendszert futtat, teljesen gyári interfésszel, ami a Google Pixel telefonok felületét idézi. Igen, van magyar nyelv és a Google Szolgáltatások is elérhetőek.

Az Umidigi Power 5 kétféle kiszerelésben rendelhető:

3/64 GB-os verzió 105,99 dolláros, vagyis cirka 32 335 forintos áron

4/128 GB-os változat 119,99 dolláros, tehát nagyjából 36 608 forintos áron

Forrás: Banggood

Szólj hozzá