Rendereken a Samsung Galaxy Tab A8 2021

Sajnálatos módon valószínűleg a globális vírushelyzet miatt, de a táblagépek piaca szárnyalni látszik. Egyre nagyobb az igény ezekre a tartalomfogyasztásra, kapcsolattartásra és nem mellesleg produktivitásra is kiválóan használható, ultrahordozható eszközökre, amelyek számos helyzetben jobb választásnak bizonyulhatnak, mint egy notebook. A középkategóriás készülékek iránti igényt igyekszik kielégíteni a Samsung a Galaxy Tab A8 2021 nevű tablettel, amelyet még ugyan nem mutattak be, de most előzetes rendereken megcsodálhatjuk külalakját, és összeszedjük, hogy mit lehet róla tudni.

A most napvilágra került képek a 91Mobiles és OnLeaks gyűjtéséből származnak, akik az eddig kiderült információk alapján készítették el a rendereket.

A Samsung Galaxy Tab A8 2021 a tavaly bemutatott Galaxy Tab A7 10.4 folytatásának tekinthető, ugyanúgy egy 10,4 hüvelykes Full HD+ felbontású képernyővel büszkélkedhet majd.

A készülék háza állítólag alumíniumból készül, ami pedig a méreteit illeti, 246,7 x 161,8 x 6,9 mm-es dimenziókra lehet számítani.

A hátoldal éke egy 8 megapixeles képrögzítő egység lesz. Hardver tekintetében egyelőre meg is áll a tudomány itt, jelen pillanatban nem tudni, hogy milyen lapkakészlet hajtja majd a tabletet, és az akkumulátor kapacitása sem ismert.

Azt viszont már most tudhatjuk, hogy a készüléknek négy hangszórója lesz, ellátják majd fülhallgató kimenettel, a töltést USB-C csatlakozón keresztül veszi fel, és a hírek szerint forgalomba kerül Wi-Fi-s és LTE modemmel szerelt változatokban egyaránt.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá