Rendereken az Oppo Find X5 (Pro)

Már közel lehet az Oppo következő zászlóshajó szériájának leleplezése, mivel egyre többet és egyre sűrűbben hallani a mobilokról. Példának okáért úgy néz ki, hogy a 4-es számozást ugrani fogják, mivel annak kellemetlen csengése van az ázsiai kultúrkörben, így az X3 után az X5 modellek fognak érkezni, mégpedig hárman. Az alapmodell mellett lesz egy Find X5 Pro és egy X5 Lite is a tippek szerint, és most publikálásra került néhány korai prototípuson alapuló renderelt kép, amin vagy a Find X5, vagy annak Pro variánsa látható.

A renderelt képeket ezúttal is OnLeaks készítette, neki már hatalmas tapasztalata van abban, hogy különböző készülékeket jóval a leleplezésük előtt, akár a fejlesztési szakaszukban a nagyközönség elé tárjon.

Mint a képeken is látható, a kamerasziget körüli ívelt üveg megmarad a Find X3 Pro-ról, viszont magának a szigetnek a kialakítása igencsak érdekes ezzel a szabálytalan formával. Amennyiben a cél a kitűnés, akkor az Oppo valószínűleg eléri majd, amit akar, ugyanakkor ez az elrendezés valószínűleg meg is osztja majd a rajongókat, ha valóban alkalmazásra kerül.

Ami még érdekesség, hogy a telefon hátoldalán szemlátomást nincs periszkópos telefotó kamera.

Míg a Find X5 vagy Pro formatervén lehet majd vitázni egy sort, addig a hardver kétségkívül a legjobbak közül való lesz. Az alapmodell burkolata alatt MediaTek Dimensity 9000 chipset zakatolhat, a Pro változat lelke pedig a Snapdragon 8 Gen 1 lehet. További szóbeszédek szerint a mobilok 6,78 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED képernyővel büszkélkedhetnek majd, és az alapmodell Full HD+, a Pro kiszerelés pedig QHD+ felbontásban jelenítheti meg a tartalmakat.

A készülékek hátoldalán legalább két 50 megapixeles képrögzítő egység foglalhat helyet, a hardveres komponensek energiaéhségét pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor enyhítheti, 80, vagy akár 125 wattos gyorstöltéssel kiegészülve.

Arról egyelőre fogalmunk sincs, hogy az Oppo mikor mutathatja be az új zászlóshajókat, és jelen pillanatban a várható ár is kérdőjeles.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá