Renderelt képeken az Apple Watch Pro

Az Apple szeptember 7-én tartja következő nagyszabású bemutatóját, amelyen egyértelműen az iPhone 14 készülékek fogják a főszerepet kapni, de a prémium okostelefonok mellett más termékek érkezésére is számítunk. Ezek egyike az Apple Watch Pro, amely a Watch 8 okosórák társaságában kerülhet bejelentésre. Lényegében egy strapabíró, nagyobb akkumulátorral és megjelenítővel felszerelt masszív óráról van szó, amelyet most renderelt képeken is megcsodálhatunk napokkal a bemutató előtt.

A képanyag a 91Mobiles jóvoltából került ki az internetre, amely alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a Pro modell új útra lép, már ami a dizájnt illeti. Először is az okosóra igencsak nagy méretű megjelenítővel lesz felszerelve, amely az előzetes információk szerint 49 mm-es lesz. Az óra háza is vaskos méretekkel bír, az oldalsó részen pedig lesz egy kitüremkedés, ide kerülnek a készüléket vezérlő fizikai komponensek, egy korona és egy gomb.

Az nem is kérdéses, hogy az Apple Watch Pro nem kifejezetten tömegtermék, sőt, az elemzők szerint az Apple egy meghatározott rétegnek szánja a készüléket. Sportolók és fizikailag rendkívül aktív felhasználók számára fejlesztették az órát, ők profitálhatnak a legtöbbet a megnövelt képernyőből, illetve az almás gyártó által kiemelt fontossággal kezelt akkumulátoros üzemidőből.

Az okosóra már csak az ára okán sem lesz mindenkinek való, szeretnénk szebben fogalmazni, de kvázi lehetetlen: az Apple Watch Pro gusztustalanul drága lesz, ha hihetünk az előzetes jelentéseknek. Ezekben 900-1000 dolláros vételárakat emlegetnek, amelyeket egyszerűen már nem is merünk forintra átváltani.

Amennyiben ezek a kijelentések megállják a helyüket, a Pro okosóra bemutatója lehet az első alkalom, amikor olyan viselhető eszközt tárnak a nagyérdemű elé, amely többe kerül, mint az iPhone modellek legolcsóbbika.

Forrás: 91Mobiles

Szólj hozzá