Renderen pózol a Xiaomi Mi 12

Bár a Xiaomi Mi 12 sorozat tagjainak debütálása még egy kicsit odébb van – a készülékek jövőre érkezhetnek -, ez nem jelenti azt, hogy takarosan ne kezdenének el szállingózni a különböző velük kapcsolatos pletykák. Nemrégiben néhány kínai blog közzétett egy rendert, amelyen a Xiaomi Mi 12 látható, és bár a képanyag csak egy koncepció, megérdemli, hogy röviden foglalkozzunk vele.

Ha valóban ilyen lesz a Xiaomi Mi 12, akkor annak formaterve nem jelent majd forradalmi újítást a Mi 11-hez viszonyítva. A két készülék dizájnja eléggé összhangban van, a hasonlóság még azok számára is látványos, akik nem különösebben figyelik az okostelefonok külalakjával kapcsolatos trendeket.

Amit itt látunk az lényegében a Xiaomi megszokott dizájnja, amelyet az elmúlt két évben használtak. A megjelenítő teljes egészében elfoglalja az előlapot, és mivel nem látunk semmilyen kivágást a bal felső sarokban, ez azt jelentheti, hogy az okostelefon képernyő alatti szelfikamerával lesz felszerelve.

Bizonyos internetes szószólók korábban arról adtak hírt, hogy a Xiaomi Mi 12 a jelenlegi generációhoz hasonlóan kiváló megjelenítőt kap, amely egy LTPO technológiára épülő, adaptív képfrissítést biztosító OLED panel lesz. Ez azt jelenti, hogy a kijelző az adott tartalomhoz fogja igazítani azt, hogy másodpercenként hány alkalommal frissül.

Ami a hátlapot illeti, a Xiaomi Mi 12 megőrzi a Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra kamerakialakítását, amely egy vízszintesen pozícionált, téglalap alakú, összesen négy képrögzítő egységet magában foglaló elrendezésben ölt majd testet. Akárhogy is, a renderen látható formai kialakítás valamelyest csinosabbnak tűnik.

Azt azért zárszó gyanánt megjegyeznénk, hogy az itt látható kép még nem feltétlenül reprezentálja a Xiaomi Mi 12 végleges külsejét, még akkor sem, ha a kínai gyártó dizájnerei tényleg valami ilyesmin törik a fejüket. A megjelenésig a formaterv még rengeteget változhat, akár autentikus ez a render, akár nem.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá