Renderképeken az iPhone 8

A Samsung Galaxy S8 után talán a legtöbb ember által várt idei csúcskészülék az iPhone 8 – vagy bizonyos pletykák szerint iPhone X – lesz. Az Apple nagyon titkolózik  a 10. évi jubileumi iPhone-nal kapcsolatban, de ezt már megszokhattuk, hiszen ez mindig is így volt. Ennek ellenére mindig felröppennek pletykák, és szerencsére vannak, akik a nagy biztonsági intézkedések ellenére is tudnak szivárogtatni.

A legutóbb érkezett renderképek alapján a az új iPhone 138,3 mm magas és  67,1 mm széles lesz. Ha minden igaz, egy 5,8 colos megjelenítőt kap majd, ami majdhogynem beteríti a teljes előlapot. a sarkai és az oldalsó szélei egyaránt le lesznek kerekítve. Mint már írtuk is, kissé Samsung-ot “másolós szaga van”, azon felül, hogy pont a Dél-koreai vállalat szállítja majd a kijelzőket az új modellbe.

Mint azt láthatjuk, a kijelző a készülék tetején is kiér a 4 mm-es vastagságú szegélyig, csupán egy ovális kivágás van a beszédhangszóró számára. A szenzorok a képek szerint a megjelenítőbe, vagy az alá kerülnek, és a fizikai Home gombot is felváltja a képernyőbe épített ujjlanyomat-olvasó. Kíváncsiak leszünk, hogy ezeket valóban meg tudják-e valósitani, hiszen a Samsung is inkább elvetette az ötletet, azonban az Apple kétségkívül időelőnyben van.

Az iPhone 8 duál kamerát kap majd, azonban más verzióban, mint ami az iPhone 7-ben debütált. A két lencse vertikálisan helyezkedik majd el, és közéjük kerül majd a vaku. Ez elméletben jót tesz az eddig nem tisztázott 3D-t támogató funkcióknak. Erről sajnos keveset tudunk, de mindenképpen kíváncsiak vagyunk a fejleményekre, s ha szivárog ki újabb információ, azonnal megírjuk nektek!

Forrás: MacRumors

Szólj hozzá