Retro konzol fillérekért, ha egy kis nosztalgiára vágysz

Ki ne emlékezne a régi Nintendo konzolokra, ami a 80-as évek nagy sikerterméke volt. Rengeteg időt töltöttünk el ezt nyomkodva, és rengeteg kellemes percet szerzett nekünk. Éppen ezért lepődtünk meg, mikor megláttuk, hogy egy kínai változata most rendelhető, méghozzá filléres áron.

A NES Retro videójáték szuper terméknek tűnik. Nem kell már semmire költeni, mivel 2 joystick is jár hozzá, ráadásul 500 előtelepített játékot is kapunk. Mindössze csak a TV-hez kell csatlakoztatni, és mehet is a móka.

Videót is tudunk mutatni, és lehet némelyik játékra még emlékeznek is néhányan. A játékok 4:20-tól kezdődnek.

A sporttól kezdve, az akciójátékokon át, mindenféle játékot láthatunk a videóban, és bizony elkap a nosztalgia érzése.

Mivel maga a konzol nagyon olcsó, így ajándéknak, vagy otthonra is tökéletes választás lehet. Kétféle verzióban kapható, a különbség mindössze annyi, hogy a drágább típusnak az irányítóján 4 gomb található, még az olcsóbb verzión csak kettő.

Amennyiben megtetszett a NES videójáték, akkor érdemes megrendelni minél hamarabb, hiszen korlátozott mennyiségben érhető el, ráadásul most akciós is. Ezen a linken tudod megrendelni a 2 gombos verziót, aminek az ára most 16 dollár, azaz 4300 forint. Ha a 4 gombos verziót szeretnétek, akkor az 3 dollárral drágább, így 5100 Ft-ért szerezhető be ezen a linken. Természetesen mind a két verzión megtalálható az 500 játék!

Forrás: Tomtop

Szólj hozzá