Retrokonzol és nagy kapacitású memóriakártyák akciója a Tomtop-nál

Újabb szuper leértékeléseket találtunk nektek, és jó áron rendelhettek memóriakártyát, ráadásul egy retró játékgéphez is fillérekért juthattok hozzá.

Kezdjük előbb a nagy hallal. A Samsung 128GB-os EVO Plus microSDXC kártyájával hosszú időre megoldódik a háttértár problémátok, és abszolút megalkuvás nélküli megoldást nyújt. Ez a típus 100MB/s olvasás, illetve 90MB/s írási sebességet ígér, ami bármihez elegendő jelenleg (4k felvételre is tökéletes).

Nagyon nem is írnánk róla, de azt azért érdemes tudni, hogy jóval olcsóbban szerezhetitek a hazai listaárnál. A 128 GB-os Samsung EVO Plus microSD kártyát 35.99 dollárért tudjátok megvásárolni  (10.000 Ft) ezen a linken.

Akik olcsóbb háttértárolót keresnek, azoknak a 64GB-os Netac P500 Pro memóriakártya lehet a tökéletes választás. Itt 98MB/s olvasási, illetve 40MB/s írási sebességet adott meg a gyártó.

Árban jócskán maga mögé utasítja a konkurenciát, mivel 12.99 dolláros (3.600 Ft) áron juthattok hozzá a készlet erejéig. Részletek és rendelés ezen a linken.

Akik szeretik a retro játékokat, azoknak a Nes Mini remek vétel lehet a maga 620 beépített játékával. Egyszerű grafika és régi vágású játékok biztosítják a felhőtlen szórakozást. A kínálatban olyan játékokat találunk, mint a Tetris, Mario vagy a Contra.

A konzolt két kontrollerrel kapjuk, és szinte hihetetlen, hogy mindössze 13.99 dollárt kérnek el érte (3.900 Ft). Ha szeretnének egy ilyen mini konzolt, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Még egy jó hír a végére. Jelenleg mindhárom termékre elérhető a free shipping, így tehát postaköltség miatt sem kell aggódnotok!

Forrás: Tomtop

 

Szólj hozzá