RetroWatch X okosóra bemutató

Ha szeretted a régi digitális Casio órák klasszikus dizájnját, akkor valószínűleg az RetroWatch X is tetszeni fog, ami a modern okosórák és fitneszkarkötők tudását ötvözi a retró kinézettel, ráadásul nem kerül egy vagyonba.

A RetroWatch X egy pehelykönnyű, mindössze 35 grammos, és viszonylag vékony kivitelű okosóra, észre sem fogod venni, hogy a kezeden van, az IP68-as vízállóságnak köszönhetően pedig nem kell levenned akkor sem, amikor zuhanyozni, fürdeni vagy úszni mész.

Az óra egyik ékessége a színes kijelző, ami nem túlzottan nagy (0,96″, 160×80 pixel), de a fontosabb információk megjelenítésére tökéletesen alkalmas, és napfényben is jól olvasható. A vezérlés a megjelenítő alatt található kapacitív felület érintésével, illetve a két oldalsó gombbal történik. Mivel a menürendszer kifejezetten egyszerű, így ez tökéletesen elég is.

Funkcióit tekintve a RetroWatch X nem veszi fel a versenyt a drágább okosórákkal, de azért tud néhány hasznos dolgot:

  • Dátum, idő és időjárás kijelzés
  • Jelez az értesítéseknél, az SMS-eknél és a hívásoknál is
  • Egész napos aktivitásmérés, pulzusmérés, alvásfigyelés
  • Többféle edzésmód (futás, séta, kerékpár, stb.)
  • Egyebek: ébresztő, mozgásemlékeztető, stb.

Az óra egyébként automatikusan felvillan, ha felemeled a kezed, és egy töltéssel nagyjából egy hétig üzemel, tölteni pedig egy mágneses csatlakozón keresztül lehet. Kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is.

Ha megtetszett a RetroWatch X okosóra, akkor most bevezető áron, 17.990 Ft-ért tudod előrendelni a DroidVilág weboldalán ingyenes, gyors szállítással, 1 év teljes körű magyarországi garanciával, fekete vagy fehér színben. További részletek és rendelés:

 

Forrás: DroidVilág

Szólj hozzá