Robotporszívó, okoskarkötő, és drón akciók a GearBest áruházában

A GearBest nyári vására még mindig tart, és most is akadnak olyan termékek, melyek mondhatni kihagyhatatlan áron kaphatóak. Az alábbiakban olyan műszaki cikkeket mutatunk be, melyekre nagyon kedvezményes kuponos akciók vonatkoznak a készlet erejéig. A kínálatban lesz robotporszívó, drón, okoskarkötő, tehát most az otthoni masináké a főszerep. Minden termékhez két vásárlási link tartozik, az alsó a GearBest magyar változatára fog irányítani, egyelőre nem tökéletes a fordítás, de ez nagy segítség lehet azoknak, akik semennyire nem boldogulnak az angol nyelvvel.

A sorban az első a Xiaomi Mi Smart robotporszívó, ami valódi társad lesz az otthon tisztaságának megőrzésében. A készülék fejlett lézeres érzékelő révén 360 fokban pásztázza a környezetet másodpercenként 1800 alkalommal, így a lokalizációs algoritmusok segítségével tökéletesen fel tudja mérni a területet melynek takarítása rá vár. Az apró masina háromdimenziós tisztítást végez, ami nem hagy maga után port és más szennyeződéseket sem. A munkafolyamatokat távolról is vezérelhetjük, mégpedig egy okostelefonos alkalmazás segítségével, sőt az is testre szabható, hogy mely területeken menjen át a készülék. A Xiaomi Mi Smart robotporszívó belsejében 5200 mAh kapacitású akkumulátor található, aminek köszönhetően a szerkezet két és fél órán keresztül képes üzemelni, ennyi idő alatt simán lerendez egy 250 négyzetméteres lakást. A gépezet elképesztő erővel rendelkezik, 1800 Pa szívóerő mellett a piszoknak esélye sincs. A Xiaomi Mi Smart robotporszívó most 80 728 forintos áron kapható a GearBest webáruházában, ám a GBXMRB02 kupont felhasználva ez az ár tovább mérsékelhető.

Következő termékünk szintén robotporszívó, a Roborock S50 ugyanúgy a Xiaomi érdekszférájába tartozik, így a készülék minősége nem is lehet kérdéses. Ez a szerkezet nem csupán felszívja a szemetet, de fel is mos, amit az olyan szobák különösen meg fognak hálálni, ahol parketta, vagy netán csempe van. A környezet feltérképezését szintén lézeres szenzorok segítségével végzi, így a szerkezet tökéletes képet alkot arról a területről, amelyen munkáját végezni fogja. A tisztítási folyamat szintén háromdimenziós, amerre elhalad ez az apróság, ott enni lehet majd a padlóról. A készülék munkáját egy okostelefonos alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelhetjük, az is simán megoldható, hogy mire hazaérünk a lakást csillog-villog. A szerkezet energiaellátását egy szintén 5200 mAh kapacitású hatalmas akkumulátor végzi, ami teljes töltöttség esetén 250 négyzetmétert képes megtisztítani. A Roborock S50 nem tréfál, 2000 Pa szívóereje mellett nemigen marad szennyeződés a padlón. A Roborock S50 most a GearBest oldalán 116 608 forintos áron rendelhető, ám a GBSTSDJ339 kupon felhasználásával ez az összeg tovább csökkenthető.

A rengeteg házimunka után pedig jöjjön a szórakozás, aminek főszereplője egy belépőszintű drón lesz a FIMI A3 képében, ami baráti ára ellenére már egész komoly technikai jellemzőkkel bír. A drón Full HD felbontású videókat készít, a minőséget egy Ambarella képfeldolgozó processzor szavatolja. A környezeti jelenségek hatását a végeredményre egy kéttengelyű mechanikus, valamint egy háromtengelyes elektronikus gimbal rendszer igyekszik minimálisra csökkenteni. A szerkezet egyetlen feltöltéssel összesen 25 percig képes a levegőben maradni, a valós idejű közvetítés hatótávolsága 1 km, ez egyébként 5,8 GHz-es frekvencián keresztül történik. A készülék mellé egy saját LCD kijelzővel felszerelt távirányító is jár, amivel könnyedén az uralmunk alá hajthatjuk a szelek aprócska vándorát. A FIMI A3 kiváló belépő a drónok világába azoknak, akik egy kicsit komolyabb felszereltséget szeretnének, de azért egyelőre nem mernek komolyabb összegeket e hobbiba fektetni. A FIMI A3 drón most mindössze 86 708 forintos áron rendelhető a GearBest oldalán, viszont ha használjátok a 24HFIMIA32 kupont némileg olcsóbban is hozzájuthattok.

A kuponos akció során a Xiaomi Mi band 4 okoskarkötő zárja, ami elődeihez hasonlóan jó úton jár a siker felé. A 0.96 colos AMOLED megjelenítője garantáltan el fog varázsolni a gyönyörű színekkel és a tűéles felbontással, a készülék belsejében található 5. generációs Bluetooth modem pedig a stabil vezeték nélküli kapcsolatokról fog gondoskodni. A karkötő 50 méter mélységig vízálló, szóval simán lehet úszni egyet vele, és pár csepp esőtől sem kell rejtegetni az ing ujja alá. A Mi Band 4 fókuszában természetesen az egészség megőrzése áll, ezért kapott pulzusmérőt, edzési üzemmódokat, alvásmonitorozási képességeket, és számos olyan funkciót, melyek emlékeztetnek ha mondjuk túl régóta nem ittunk vizet, vagy ideje lenne kerülni egyet és otthagyni az íróasztalt. A karkötő belsejében található 135 mAh kapacitású akkumulátor akár 20 napos készenléti időt is biztosíthat. A Xiaomi Mi Band 4 most csupán 11 360 forintos áron rendelhető, ám a GBBAND4MI kupon révén még olcsóbban beszerezhető.

A GearBest nyári vásár árak további termékei az alábbi linkre kattintva tekinthetőek meg:

GearBest Nyári Vásár

Forrás: GearBest

Szólj hozzá