Samebike YINYU14 – Elektromos kerékpár EU raktárból, gyors és vámmentes szállítással

A SameBike YINYU14 elektromos kerékpár egyike a legjobb alternatív meghajtású kétkerekű eszközöknek, ideális lehet városi, de városok közötti cirkálásra. A készülék most akciós áron kapható a GearBest áruházában, ráadásul EU raktárból érkezik, így ezt az összeget nem befolyásolják további terhek.

A Samebike YINYU14 elektromos kerékpár az alábbi linken vásárolható meg:

Az ilyen termékek esetében a legfontosabb tulajdonságok között a maximális sebesség, a terhelhetőség, valamint az elérhető legnagyobb hatotáv szerepel, kezdjük hát a bicikli bemutatását ezekkel!

 

A készülék belsejében lévő motor teljesítménye 250W, ami azt jelenti hogy ezzel a masinával akár 30 km/óra sebességgel is lehet hasítani, és a gép fittyet hány az akár 30 fokos emelkedőknek is. A bicikli maximálisan hatotávja 30 km, ez arra az esetre érvényes, amikor teljesen elektromos meghajtással szándékozunk közlekedni.

Amennyiben mi is szeretnénk tekerni egy kicsit, úgy az 50 km sem lehetetlen hibrid üzem esetében. A kerékpár 14 hüvelykes kerekeken gurul, a vázat simán össze lehet hajtani, az ülés és a kormány magassága pedig szabadon állítható. A készülék LED világítással is el van látva, hogy a tekerés minél biztonságosabb legyen még a kevésbé kedvező fényviszonyok is.

Ami még fontos tudnivaló lehet a biciklivel kapcsolatban az, hogy tartós alumínium ötvözetből készült a váza, ám a bicaj 100 kg-os terhelés mellett tud optimálisan működni. Igazából a masina használata nincs korhoz kötve, de a gyártói leírás inkább felnőttek, és kamaszok számára ajánlja.

A Samebike YINYU14 elektromos kerékpár most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 175 800 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá