A Samsung biztosra megy az akkumulátorokat illetően

Senkinek nem kell bemutatni a felrobbanó Samsung akkumulátorokat. Volt jó pár esemény, amikor gyakorlatilag életveszélyes helyzetbe hozta felhasználóját a készülék. Rengeteg ilyen történet látott napvilágot, ezek közül a legdurvábbak azok voltak, mikor egy ház lángra lobbant, illetve egy autó kiégett.

A vélhetően hibás tervezés miatt lettek ennyire veszélyesek ezek a készülékek, és emiatt is hívták vissza az egész Galaxy Note 7 szériát. Mivel a múlton változtatni már nem lehet, a Samsung igyekszik megtenni a lehető legtöbbet azért, hogy az ehhez hasonló szarvashibáknak az esélyét minimálisra csökkentse. Nem is csoda, hiszen a nyakukon van a Samsung Galaxy S8 és S8+ bemutatója, és teljesen biztosra kell menniük, hogy a vásárlók bizalommal legyenek a termék iránt. Ezért is került ki több kampányvideó az új akkumulátorokra vonatkozó ellenőrzésekkel kapcsolatosan. Ezek közül az egyik:

A Samsung nagyon odateszi magát, ami kötelezőnek is tekinthető, hiszen még mindig hatalmas a negatív kampány az esetekkel kapcsolatosan. Már nagyon várjuk a készülékek érkezését, főleg annak fényében, hogy a tavalyi év legjobb mobilja is Samsung készülék volt, ami nem más, mint a Samsung Galaxy S7 Edge. A Galaxy S8 illetve S8+ várhatóan március 29-én kerül majd bemutatásra.

Forrás: Bgr

 

Szólj hozzá