Samsung Galaxy A9 Pro – Kiszivárogtak a legfontosabb részletek

A Samsung decemberben mutatta be a Galaxy A9-et, ami egy igazán figyelemre méltó 6 colos phablet lett. Hamarosan azonban érkezik a még erősebb változat, az A9 Pro, aminek most kiderültek a legfontosabb részletei.

A Samsung Galaxy A9 Pro (SM-A9100) egyik példányán lefuttatták a GFXBench tesztjét, aminek nyoma maradt a tesztprogram weboldalán, így mi is vethetünk egy pillantást a mobil specifikációira.

galaxy-a9-pro-specs-1

A készülék Full HD felbontással érkezik, és a képátló a fentiek alapján 5.5 colosnak tűnik, de ebben gyakran téved a tesztprogram, így sokkal valószínűbb, hogy ez a modell is 6 colos kijelzőt kap. A meghajtásról a nyolcmagos Snapdragon 652 gondoskodhat, akárcsak a sima A9 esetében, ez egyébként egy Adreno 510 GPU-t jelent.

Míg az alap modellben 3 GB memória van, addig a Pro változatba 4 GB RAM kerül, a belső tárhely pedig 32 GB-os lesz. A hátlapi kamera felbontása is nő, ezúttal egy 16 megapixeles egységet kapunk, elől pedig marad a 8 megapixeles szelfikamera. Ezeken kívül még az Android 6.0.1-es rendszer az, ami biztosra vehető.

A Galaxy A9 egyébként egy vékony, prémium kialakítású készülék hatalmas (4000 mAh) akksival, és ez minden bizonnyal jellemző lesz az új A9 Próra is.

Szólj hozzá