Samsung Galaxy S7 – Első valódi képek!

Végre megérkeztek az első valódinak tűnő renderelt képek a Samsung új csúcsmobiljairól, a Galaxy S7-ről és a Galaxy S7 edge-ről.

Már szinte biztosra vehető, hogy a Galaxy S7 egy 5.1 colos kijelzővel érkezik, míg az S7 edge egy méretesebb, 5.5 colos panelt kap. A két készülékről az alábbi friss képek kerültek napvilágra:

galaxy-s7-galaxy-s7-edge-1

galaxy-s7-galaxy-s7-edge

A külső keveset változik majd a Galaxy S6-hoz képest, de a Home gomb kissé szögletesebbnek tűnik, a frontkamera pedig nagyobb lett, ami sokkal jobb szelfiket eredményezhet.

Ha a külalak miatt nem is, más miatt azonban mindenképpen érdekesek lesznek a Galaxy S7 modellek. Egyrészt bivalyerős processzorra (Exynos 8890-es és Snapdragon 820-as verzió is lesz) számíthatunk 4 GB RAM társaságában, a belső térhely pedig ezúttal bővíthető lesz, legalábbis a legfrissebb hírek szerint. A Samsung ráadásul visszahozhatja az vízállóságot, amit az S5-ben rengetegen szerettek, és úgy néz ki, hogy az üzemidő is sokat javul a nagyobb akkumulátornak (S7: 3000 mAh, S7 edge: 3600 mAh) és a jobb optimalizálásnak köszönhetően.

A Samsung Galaxy S7 és az S7 edge hivatalos bemutatója február 21-én lesz, azaz már nem kell túlzottan sokat várni.

forrás: Evan Blass (@evleaks)

Szólj hozzá