Így nézhet ki a Samsung Galaxy S9

Még szinte bennünk él a kép, amikor a Samsung piacra dobta a Galaxy S8 készülékét, de máris néhány információt szerezhetünk az utódról, vagyis a Galaxy S9-ről. Most két render szivárgott ki, amelyek állítólag nagyon jól ábrázolják a Samsung elképzeléseit.

Az alábbi renderek egyes források szerint a Galaxy S9 3D-s modellje alapján készülhettek. Hogy mennyi igazságtartalma van a dolognak, azt nem tudni, de akár valódiak is lehetnek a képek, hiszen nagyjából ilyen dizájnra számítottunk eddig is.

Galaxy s9

Az előlapon nem kell számítani hatalmas változásokra, ugyanis továbbra is “Infinity Display” megjelenítő lesz, viszont a felső és alsó káva valószínűleg vékonyodni fog. A kétoldali hajlítás pedig továbbra is jelen lesz a készüléken, bár ennek valószínűleg nem mindenki örül.

Galaxy s9

A Galaxy S8 modellekben debütált Bixby gomb nem fog eltűnni, de a hátlapon felfedezhetőek újítások. A Note 8-hoz hasonlóan itt is duál kamerát kapunk, de ezúttal vertikális elosztásban. Jó hírként könyvelhetjük el azt is, hogy az ujjlenyomat-olvasó most már a kamerák alatt fog elhelyezkedni, ebből kifolyólag a használata is kényelmesebb leszi.

Összességében elmondható tehát, hogy a dizájn nagyrészt az S8 szériát fogja követni, de lesz néhány pozitív változást, amelynek valószínűleg a Galaxy kedvelők örülni fognak.

A Galaxy S9 modellek bemutatója február-március környékére várható, és bár egyes híresztelésekben a januári megjelenés is szóba jött, de ez utóbbi nem túl valószínű. Ennek ellenére lehetséges, hogy már decemberben elkezdi a Samsung a készülék tömeggyártását.

Forrás: NapiDroid

Szólj hozzá