Bemutatták a 12 colos Samsung Galaxy TabPro S-t

A Samsung bemutatta első Windows 10-et futtató táblagépét Galaxy TabPro S néven, ami egyben az első Windowsos tagja a Galaxy készülékcsaládnak. A tablet egy 2-in-1 eszköz, ami azt jelenti, hogy felcsatolható billentyűzettel kerül forgalomba, és ezzel akár egy laptopot is simán kiválthat.

A Galaxy TabPro S 12 hüvelykes, QHD (1440p) felbontású Super AMOLED megjelenítőt kapott, amely mögött egy hatodik generációs, kétmagos Intel Core M processzor található 4 GB operatív memória társaságában. A készülék egy 128 vagy 256 GB-os SSD-vel kérhető, ráadásul támogatja a Cat. 6-os LTE hálózatokat, energiaéhségét pedig egy 5200 mAh-s akkumulátor igyekszik fedezni.

Galaxy-TabPro-S-1

A hátoldalon egy 5 megapixeles, autofókuszos kamera található, míg az előlapon egy szintén 5 megapixeles szenzorral készíthetünk fotókat.

Galaxy-TabPro-S-2

A tableten Windows 10 Home vagy Windows 10 Pro fut gyárilag, a teljes billentyűzet pedig touchpaddel és egy flexibilis támasztóval is el van látva. A készülék mindössze 693 grammot nyom a mérlegen, és csupán 6.3 mm vékony. Lesz belőle Wi-Fi-s, illetve LTE képes változat is, amelyeket februártól vásárolhatunk meg, bár az ár egyelőre ismeretlen.

Galaxy-TabPro-S-4

A Samsung két exkluzívan ehhez a masinához szánt kiegészítővel is szeretne kedveskedni a vásárlóknak, az egyik egy Bluetooht Pen, a másik pedig egy csatlakozókat tartalmazó adapter, amelyen HDMI, normál USB és C típusú USB port is található. Magának a TabPro S-nek csak egyetlen reverzibilis USB-C csatlakozója van, így utóbbi kiegészítő biztosan kapós lesz.

forrás: GSMArena

Szólj hozzá