Megint feltűnt a Samsung hajlítható telefonja, a Galaxy X

Újabb infómorzsa enged arra következtetni, hogy a Samsung egy hajlítható kijelzős készüléken dolgozik, ami lehet, hogy hamarabb érkezik, mint gondoltuk.

A sajtó csak Galaxy X néven emlegeti a készüléket, amin a Samsung a hírek szerint már nagyon régóta dolgozik. A koncepció a régi flipes, azaz szétnyitható telefonok vonalát követné, ami mostanra szinte teljesen kihalt, ám tenne bele egy csavart. Szinte az egész belső rész kijelzőből állna, és ezt lehetne két felé hajtani, ám olyan koncepciók is jelentek meg, amik szerint harmonika szerűen több rétegbe lehetne hajtogatni a telefont,

A kép csak illusztráció

Ezzel valószínűleg a mostani 18:9-es formátumnál is hosszúkásabb kijelző kerülne bele, kérdés, hogy miképpen lehetne ezt a nagy területet hasznosítani. Eddig is bejegyeztek néhány tanúsítványt a titokzatos telefonhoz, többek között Bluetooth és Wi-Fi hitelesítéseket, ám most még árulkodóbb infó került ki.

Dél-Koreában hitelesítettek egy készüléket, ami az SM-G888N0 modellszámot kapta. Ez azért érdekes, mert ez már csak a végső stádiumban szokás, amikor már működőképes prototípus is létezik az adott telefonból, illetve amikor már a megjelenés is relatív közel van.

Persze nem valószínű, hogy idén bemutatják a telefont, a Samsung már hivatalosan is elárulta, hogy jövőre tervezik kiadni a hajlítható mobiljukat. Az viszont nem kizárt, hogy már az év elején megismerhetjük a gyártó különleges újdonságát.

Forrás: Gsmarena

Szólj hozzá