Samsung Galaxy S8: új képek kerültek napvilágra!

A bejelentés alapján a Samsung Galaxy S8 és S8+ esetében vesz először búcsút a cég a fizikai navigációs billentyűktől. A legfrissebb kép nemrég látott napvilágot, ahol ez valóban igazolódni látszódik.

Ennek az új képnek köszönhetően látható, hogyan helyezkedhetnek el a képernyő gombok az S8 képernyőjén. Úgy tűnik, hogy a képernyő alján található meg egy erre dedikált felület, ami azonban kinézetre különbözik az eddig megszokottaktól. A vissza gomb a képernyő jobb oldalán foglal helyet, ellentétben több mobilgyártó megoldásával, így a régebb óta Samsung készülékeket használók is könnyebben tudnak majd asszimilálódni az újításhoz.

Persze azt észben kell tartanunk, hogy a készülék végleges kinézete ettől eltérő is lehet. Az előzetes hírek alapján a mobilt március 29-én fogják bemutatni, és valamikor áprilisban lesz majd elérhető kereskedelmi forgalomban. Mindkét zászlóshajó feltehetőleg hajlított Super AMOLED kijelzővel, hátlapra szerelt ujjlenyomat érzékelővel és C típusú USB porttal fog rendelkezni.

Forrás: sammobile

Szólj hozzá