SIBOLAN S19b 4K hordozható monitor bemutató

A SIBOLAN S19b 4K hordozható monitor azok számára lehet ideális választás, akiknek szüksége van egy plusz képernyőre, de azt még nem feltétlenül tudják, milyen eszközt fognak rákötni. A készülék kiváló kiegészítés lehet bármilyen arra alkalmas okostelefon, apró mini PC, konzol, és még számos más szerkezet mellé. A széleskörű felhasználási lehetőségek ellenére a termék elfér egy laptoptáskában, így bármikor elővehetjük, és hasznosíthatjuk igényeiknek, illetve a helyzetnek megfelelően. 

A SIBOLAN S19b 4K hordozható monitor az alábbi linken rendelhető meg:

Ha nagyon le szeretnénk egyszerűsíteni a termék bemutatóját akkor azt mondanánk, hogy egy 15,6 colos monitorról van szó, amely összesen 3840×2160 pixelt állít csatasorba. A kiváló betekintési szögeket és a telt színeket a gyártáskor felhasznált IPS technológia szavatolja, így aztán a készülék többek között kiváló lehet gyors prezentációk lebonyolítására, vagy akár kedvenc multimédiás tartalmainkat is élvezhetjük ott, ahol akarjuk.

A monitor támogatja a HDR-t, ami példátlan módon fokozza a felhasználói élményt és a hatékonyságot, legyen szó akár filmnézésről, játékról, netán képszerkesztési munkálatokról. Ami a technikai jellemzőket illeti, a készülék képfrissítési rátája 60 Hz, képaránya 16:9, szereltek rá két másfél wattos hangszórót, ezektől csodát nem érdemes várni, de minden bizonnyal jól fognak jönni.

A készüléken rengeteg csatlakozó található, így szinte bármilyen eszközzel összeköthető, számos opció mellett alkalmas arra, hogy az újabb Samsung Galaxy zászlóshajók DeX funkcióját használhassuk általa. Ezzel a lehetőséggel az okostelefon alkalmazáskínálata egyfajta asztali környezetben futtatható, ami jócskán megnöveli a produktivitást.

A monitor rendelkezik micro USB porttal is, így nem kell azon agyalni, milyen extra adaptert használjunk a perifériák hozzáadásához. Az USB-C port pedig nem csupán a Galaxy mobilok vagy a MacBookok esetében jöhet jól, de Nintendo Switch is összeköthető vele, mégpedig dokkoló használata nélkül.

Nincs semmi egyéb dolgod, mint táskába tenni a monitort, az apró kézikonzolt, elmenni a barátaidhoz, és már kezdődhet is a móka. Persze az élet nem csupán móka és kacagás, a hordozható monitor arra is alkalmas, hogy a már meglévő számítógéped munkafelületét megnövelje.

Summázva az eddigi gondolatainkat: ez az eszköz remek kiegészítése lehet az eddigi technikai parkodnak, akár sokat utazó üzletember, állandóan mozgásban lévő értékesítő, a játékok és a multimédia megszállottja vagy, szinte bizonyos, hogy jó hasznát fogod látni egy ilyen hordozható monitornak.

A SIBOLAN S19b 4K hordozható monitor a GearBest oldalán jelenleg kb. 95 500 forintnak megfelelő áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá