SJCAM SJ8 Pro – A legnagyobbak tudásával rendelkezik

Az SJCAM-ról már bizonyára hallottatok, hiszen itthon is népszerűek az akciókameráik, és ezekből az egyik legjobbat mutatjuk be nektek.

Az SJCAM SJ8 Pro a gyártó legjobb akciókamerája, így nagyon komoly tudással rendelkezik. Emiatt nem annyira olcsó, de még így is csak töredékébe kerül a nevesebb gyártók hasonló kategóriás kameráinak.

Akár 4K/60 fps felvételeket is készíthetünk vele, Full HD esetén pedig elérhető a 120 fps is. Az Ambarella H22-es chipet választotta a gyártó, ami garancia a jó minőségre, csak úgy mint a Sony IMX377-es szenzor. A kettő együtt nagyon tiszta és folyékony felvételt biztosít, és ügyesen küszöbölik ki a rázkódásokat.

A 2.33 colos kijelzőn nyomon követhetjük a felvételt, és vissza is nézhetjük azt. Érdekesség, hogy elől található egy másik kijelző is, melyen szintén láthatóak a fontosabb információk. A legújabb USB-C csatlakozó került rá, ráadásul támogatott a 2.4GHz/5GHz-es WiFi is. A hozzá járó applikációval rengeteg funkció és szolgáltatás érthető el.

Készíthetünk timelapse videót, vagy burst fotókat, és az automata kioldás is elérhető. Akár autóskamerának is használhatjuk, hiszen elérhető a loop recording is. Az appon keresztül természetesen könnyedén megoszthatjuk élményeinket az ismerőseinkkel, vagy feltölthetjük azokat a népszerű közösségi portálokra is.

Az SJCAM SJ8 Pro egy nagyon jól sikerült akciókamera, és az ára is elég kedvező. Jelenleg 168 dollárért elérhető (48.000 Ft), ráadásul ingyenes duty free szállítással rendelhető. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a memóriakártyát és tartozékokat (vízálló tok, rögzítők stb.) külön lehet hozzá megvásárolni. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Szólj hozzá