Itt az SMA Watch 2 – Sportos okosóra elképesztő üzemidővel

Már nálunk is kapható az SMA Watch 2 okosóra, ami 20 napos üzemidejével kiemelkedik a hasonló kütyük tömegéből. Nézzük mire is használható ez a remek eszköz!

Az SMA Watch 2 egyik nagy előnye a különleges kijelzője, ami egy E-Ink technológiára épülő megoldást használ. Ez folyamatos használat mellett is alig meríti az akkumulátort, így az óra a nap 24 órájában tudja mutatni az időt, mégis több hétig bírja egy töltéssel. Az óralapok pedig természetesen cserélhetők, nagyjából 50 különböző megjelenés közül választhatunk.

A kütyü Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis, van hozzá egy gyári alkalmazás, amivel össze tudjuk kapcsolni az órát a telefonnal. Ezután a SMA Watch 2 jelez a hívásoknál, az SMS-eknél, és kiírja az értesítéseket is (Facebook, email, stb.).

A sportos életet élők is nagy hasznát vehetik az órának, hiszen folyamatosan számolja a lépéseket, a kalóriákat, méri a pulzust, és az alvást is figyeli. Az összes adatot visszanézhetjük az alkalmazásban, és különböző statisztikákat is lekérhetünk.

Az SMA Watch 2 egyébként vízálló is, azaz magunkkal vihetjük a zuhanyzóba, vagy akár úszni. Az új kütyü itt vásárolható meg 1 év hivatalos magyar garanciával és ingyenes szállítással.

forrás: Droidvilág

Szólj hozzá