Smartic NEO 2 okosóra – Magyar menü és hasznos funkcók

A Smartic NEO 2 okosóra egy vékony, elegáns készülék, fém külső borítással, vízállósággal, Bluetooth kapcsolaton keresztüli kihangosítással, és végül, de nem utolsósorban magyar nyelvű menüvel. Lássuk a jellemzőket!

Az Smartic NEO 2 külső borítása tehát fémből készül, megfelel az IP68 besorolás követelményeinek, ami azt jelenti, hogy egy kis víz vagy por alapvetően nem tehet benne kárt, de búvárkodni azért nem érdemes magunkkal vinni az eszközt. A készülék dimenziói 45 x 54 x 9,5 mm-esek, a szíj cserélhető – jár is egy második ajándékba -, a teljes hossz szíjjal 260 mm. A megjelenítő 1,28 colos, kerek kialakítású, IPS panelre épülő érintésérzékeny megoldás, amelynek felbontása 240 x 240 képpont.

Az okosóra belsejében MediaTek MTK2502C chipset végzi a számításokat, amelynek részét képezi egy Bluetooth modem, ennek segítségével szinte bármilyen Android vagy iOS rendszert futtató készülék párosítható. Az összeköttetés létrejötte után jelzést kapunk az alkalmazások értesítéseiről és a bejövő hívásokról, utóbbiakat a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően kihangosítva fogadni is tudjuk majd.

A Smartic NEO 2 rendelkezik pulzusmérő és lépésszámláló funkciókkal, rendelkezésre állnak beépített sport üzemmódok, tehát minden lehetőség adott az aktív élet fenntartásához. A szoftverben még mozgásemlékeztető is van, nehogy elpuhuljunk. A készülék menüje teljesen magyar, és a fentebb sorolt lehetőségek mellett az olyan szokásos funkciók is megtalálhatók, mint a naptár, a stopper, az ébresztés vagy a telefonkönyv. Az óra továbbá képes irányítani a párosított eszköz kameráját és zenelejátszóját.

A NEO 2 okosóra már rendelhető is a hazai forgalmazó weboldalán. Jár hozzá egy ajándék második szíj, amit te választhatsz ki. A szállítás ingyenes, és 1 év teljes körű hazai garancia vonatkozik a készülékre. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Forrás: DroidVilág

Szólj hozzá