Snapdragon 4 Gen 2 lapkakészlettel és 6000 mAh-s akkumulátorral debütált a Honor Play 60 Plus

Újabb középkategóriás okostelefonnal rukkolt elő a Honor, amely a Play 60 Plus nevet kapta a keresztségben. Az újdonság Snapdragon 4 Gen 2 lapkakészlettel, 6000 mAh kapacitású akkumulátorral és egy magas képfrissítést támogató megjelenítővel érkezett.

A Honor Play 60 Plus 6,77 hüvelykes LCD megjelenítővel lett felszerelve, amelyen HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett. A panel maximális fényereje elérheti a 850 nitet, de a szemek kímélése érdekében az akár 2 nitre is lecsökkenthető. A készülék belsejében Snapdragon 4 Gen 2 lapkakészlet zakatol, amely mellé a választott konfigurációtól függően kerülhet 256 vagy 512 GB háttértár, míg az operatív memória fixen 12 GB.

A középkategóriás mobil hátlapján f/1,8 rekeszértékű 50 megapixeles elsődleges képrögzítő egység foglal helyet, amelyhez egy 2 megapixeles mélységérzékelő társul be. Az előlapon 5 megapixeles szelfikamera található egy képernyőn lévő kivágás belsejében. Az okostelefon már a legelső bekapcsolást követően Android 14 operációs rendszerrel fogadja tulajdonosát, aki még a MagicOS 8.0 felhasználói felület extráit is igénybe veheti. A Play 60 Plus külső borítása IP64 minősítésnek megfelelően ellenáll az elemekkel szemben. Említést érdemelhet még az oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasó is.

A mobil hardveres komponensei a bevezetőben már említett 6000 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik a működéshez szükséges energiát. A telepet 35 wattos töltéssel lehet táplálni. A Honor Play 60 Plusz fekete, zöld és fehér árnyalatokban kerül forgalomba. A készülék 12/256 GB-os kiszerelése kínai valutából átszámítva nagyjából 76 ezer Ft-os áron kapható, míg a 12/512 GB-os konfigurációért 86 ezer Ft-nak megfelelő jüant kér a gyártó. Nemzetközi értékesítésről egyelőre nem esett szó.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá