Sokba fog kerülni, ha valaki bedől a legújabb Ncore-os átverésnek!

A Facebookon terjed egy olyan hír, miszerint most bárki regisztrálhat a legnagyobb magyar torrent oldalra. Ez azonban nincs ingyen, és mint az lenni szokott, megint csak egy átverésről van szó.

Sajnos még mindig nem jutott el sok emberhez, hogy az nCore-ra nem lehet fizetés árán bekerülni, csak egy tag által küldött meghívóval juthatunk be. Ezt próbálják meg kihasználni általában a rosszindulatú személyek, akik időről-időre SMS-ért cserébe kínálnak tagságot az adott oldalra.

Most is terjed egy ilyen írás a Facebookon, amely az ncore.tech kamu oldalra irányítja az embereket, majd nevet, e-mail címet és jelszót kér. Miután ezt megadtuk, a következő üzenetet jelenik meg:

Ha valaki ezt véletlenül beveszi, annak az SMS 5080 forintjába kerül majd, míg ha a prémium előfizetést is kéri, az további 1016 forint költséget jelent.

Ide tartozik a valódi nCore egyik közleménye is, melyet érdemes szem előtt tartani:

“Szeretnénk felhívni ismételten a figyelmetek az alábbiakra: Nem árulunk meghívót sehol, semmilyen formában.
Az oldal kizárólag az alábbi két címen érhető el: ncorecc, ncore.nu
Hivatalos blogunk címe: http://ncorenews.blogspot.hu/, hivatalos Twitterünk címe: https://twitter.com/ncorenews

Sajnos biztosak vagyunk benne, hogy mindig sikerül pár embert átverni, és a pénzt sosem látják viszont a károsultak, de reménykedjünk benne, hogy ennek a lehúzásnak nem sok áldozata lesz.

Forrás: Hvg

 

Szólj hozzá