SONOFF S20 okos konnektor – WiFi-s távvezérlés, időzítés és egyéb hasznos funkciók

A SONOFF S20 okos konnektor az egyik legkiválóbb bizonyítéka annak, hogy a jövő digitális otthona már régen nem elérhetetlen sci-fi álom, és egyáltalán nem csak a gazdagok számára elérhető. A készülék egy újabb alkotóeleme lehet épülőfélben lévő okosotthonunknak, hiszen számos hasznos és kényelmi funkcióval rendelkezik.

A SONOFF S20 okos konnektor az alábbi linken rendelhető meg:

Az egyik első és legfontosabb funkciója a távirányítás, melynek segítségével bármikor, bárhonnan áramtalanítható, vagy feszültség alá helyezhető bármilyen eszköz. A szerkezet belsejében WiFi modul található, így a vezérlés vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történik, amihez nem kell más, csak egy okostelefon.

Az irányításhoz szükséges alkalmazás elérhető Android és iOS operációs rendszerre egyaránt. Az applikáció valós idejű adatokat közöl a felhasználóval a készülék állapotát illetően, akit így sohasem érhet meglepetés.

Az okos konnektort időzíteni is lehetséges, ez történhet visszaszámlálással, sőt, akár ki- és bekapcsolási ciklusokat is beállíthatunk. Az irányítás lehetőségét egyébként megoszthatjuk a családtagokkal is, akik velünk együtt vezérelhetik a lakásba telepített SONOFF S20 okos konnektorokat.

A készülék egyik különleges opciója az “okos jelenet” menü, amelynek segítségével a ki- és bekapcsolás különböző környezeti körülményekhez igazodik, mint például hőmérséklet, páratartalom és hasonlók.

Egy terrarista mindenképpen hasznos eszköznek fogja találni ezt az apróságot, hiszen általa vezérelhető lesz a különleges állatok élőhelyeinek hőmérséklete, így például a fűtés csak akkor kapcsol be egy hüllő terráriumában, amikor az ott található WiFi kompatibilis érzékelő szerint szükséges. Sokkal precízebb megoldás, mint egy időkapcsoló.

Az igazán kényelmes felhasználók használhatják kedvenc virtuális asszisztensüket is az irányításhoz, mivel a készülék kiválóan együtt működik az olyan szolgáltatásokkal, mint az Amazon által fejlesztett Alexa, vagy a Google Asszisztens. A termék gyártásakor minden létező biztonsági előírást figyelembe vettek a szakemberek, így az okos konnektor többek között túláram elleni védelemmel is rendelkezik.

A SONOFF S2 okos konnektor a GearBest áruházában most magyar valutára átszámítva kb 4890 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá