Soyes XS11 bemutató – extra pici okostelefon 2,5 colos kijelzővel

Ha velem együtt te is kicsit unod már ezeket a hatalmas méretű okostelefonokat, és visszavágysz a 4 col alatti világba, egy olyan korban, amikor már 5,5 hüvelyk számít kompaktnak, akkor az alábbi pár sor mindenképpen neked szól. A Soyes XS11 egy valóban mini mobil, mindössze 2,5 hüvelykes a képernyője, a mérlegen pedig csak 54 grammot nyom. Ha szereted a kisebb méretű telefonokat, de azért nem volna hátrányos ha volnának a készüléknek okos funkciói is, akkor lehet ez a masina pont neked készült.

A Soyes XS11 most mindössze 49,99 dolláros áron rendelhető a Banggood jóvoltából, ami magyar pénzben nagyjából 15 384 forintot jelent. További részletek és megrendelés az alábbi linken!

Külső és kijelző

A készülék tényleg egy apróság, fizikai méretei mindössze 85 x 43 x 9 mm-esek, miközben az egésze gépezet nem nyom többet 54 grammnál.

A telefon eléggé úgy néz ki, mint egy icipici iPhone hasonmás, ennek megfelelően a kijelző felett szenzorszigetet is találunk, itt lesz majd az előlapi kamera.

A külső borítás amúgy üvegből és műanyagból készült, szóval nem csak szemre lesz kellemes a telefon, de fogni is, már ha nem szorul be két ujjad közé véletlenül. A képernyő tehát 2,5 hüvelykes, nem részletezett felbontással.

Hardver

A Soyes XS11 belsejében nem dolgozik atomerőmű, sőt, nem lesznek a 4G hálózatok sem támogatottak, ez egy 3G okostelefon, MediaTek lapkával, ami egészen pontosan egy MT6850M, ez egy négymagos konstrukció, 1 GB RAM-mal és kemény 8 GB belső tárhellyel kiegészítve.

Az XS11 tehát messze nem egy odavágós flagship killer, de másodlagos okostelefonnak teljesen jó lesz a meglévő mellé, pláne ha már eleged van a hatalmas kijelzőkből. Ami még említést érdemel az a Bluetooth 4.0 modem, a Wi-Fi, a fülhallgató kimenet, illetve az FM rádió, ami szintén részét képezi a felhozatalnak.

Kamerák

A Soyes XS11 hátoldalán lévő kamerák közül sok csak egyetlen valódi, ennek 2 MP-es felbontása van, hát nem egy DxOMark bajnok ez kérem, de ha nagyon muszáj fotókat készíteni, akkor megtehetjük majd. Az előlapi kamera sem egy nagy erjesztés, de voltak rosszabb kamerák laptopokban, szóval a 0,3 MP-es modullal talán fogunk azért boldogulni. A készülék támogatja két hálózati kártya egyidejű behelyezését

Akkumulátor és szoftver

A Soyes XS11 energiaellátását egy mindössze 1000 mAh kapacitású teleppel igyekeztek megoldani, ami valószínűleg elegendő is lesz a feladatra. A telefon valóban nem javallott elsődleges okostelefonnak, mivel csak Android 6 operációs rendszert futtat, ami bizony nem a legnaprakészebb ökoszisztéma, de azért messze nem használhatatlan.

A Soyes XS11 mindössze 49,99 dollárba kerül, ami magyar pénzben mindössze 15 384 Ft-ot jelent. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni a készülékből, akkor kattints az alábbi linkre!

A leírás készítése közben törekedtem a pontosságra, de mivel emberből vagyok előfordulhatnak tévedések és sajtó hibák, amelyekért előre is elnézést kérek. Ha ilyet találtok, hívjátok fel rá a figyelmem és mindenképpen javítom.

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá