Spotify akció – 3 hónap hozzáférés mindössze 1 euróért!

Újabb akciót tartanak a népszerű zeneszolgáltatónál, és jelképes áron lehet megrendelni a Spotify-t. Aki esetleg eddig nem próbálta még, annak most itt a tökéletes lehetőség

A Spotify a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása, és több mint 70 millióan használják világszerte. Rendkívül hatalmas adatbázissal rendelkezik, mivel nem csak a hivatalosan kiadott lemezeket találjuk meg rajta, de pl. a YouTube előadók számai is felkerülnek. Ezen felül kapunk még különböző listákat is, és az ízlésünknek megfelelően is generál különböző lejátszási listákat.

Az ára normál esetben 5 euró lenne havonta, ami nem olyan vészes összeg, így itthon is rengetegen használják. Most azonban még olcsóbban elérhető, hiszen akinek eddig még nem volt prémium előfizetése, annak lehetősége van mindössze 1 euróért kipróbálni a Spotify-t, ráadásul ezért a pénzért rögtön 3 hónapos előfizetést kap.

A prémium account előnyei:

  • Reklámmentes zenehallgatás
  • Jobb elérhető minőség
  • Offline zenehallgatás (letölthetjük a számokat)

A regisztrációnál meg kell adnunk kártyánk adatait, és arra mindenképpen figyeljünk oda, hogy mikor lejárt a 3 hónap, automatikusan vonni fogja a következő havidíjat. Amennyiben szeretnénk ezt elkerülni, mindenképpen töröljük kártyánk adatait a 3 hónap lejárta előtt.

Forrás: Spotify

 

Szólj hozzá