Stadia hozzáférést ad a Google a YouTube Premium előfizetés mellé

Most érdemes előfizetnie a Youtube prémiumra azoknak, akik a játékokat sem vetik meg, hiszen ajándékba adja felhő alapú játékszolgáltatását a Google, amennyiben minden követelménynek megfelel az előfizető.

Valószínűleg már minden ingyenes YouTube fiókkal rendelkező felhasználónak elege van a rengeteg reklámból, amelyek nagyon megkeserítik a platformot használók életét. Maga az előfizetés nem olyan drága, hiszen már 1.790 Ft-ért megkapjuk a reklámmentes YouTube Prémiumot, ám most még csábítóbb ajánlatott rakott le az asztalra a Google, amelyet egészen 2022 január 31-ig lehet igénybe venni.

Aki ugyanis előfizet a szolgáltatásra, az 3 hónapig hozzáférhet a Google Stadia Pro változatához, ezzel pedig akár 4K felbontáson, 60 fps mellett is játszhatunk a legújabb játékokkal. Van azonban egy fontos feltétel, amelynek megkell felelni ahhoz, hogy megkapjuk az ajándékot. Rendelkeznünk kell egy Stadia felhasználói fiókkal, ám az akcióban csak olyan fiókok vehetnek részt, amelyen sem jelenleg, sem pedig a múltban nem volt aktív Pro előfizetést, tehát egyértelműen az új felhasználók bevonzása a cél a Google számára.

Aki szereti a játékokat, annak mindenképpen érdemes kipróbálni a szolgáltatást, hiszen így gyakorlatilag ingyen tudja ezt megtenni. A játékokat egyébként játszhatjuk mobilon, tableten, számítógépen, kompatibilis TV-ken, vagy ezekhez csatlakoztatott Chromecast kompatibilis készüléken. Fontos még megjegyezni, hogy a játékokhoz kell egy kontroller is, amelyből megvásárolhatjuk a Stadia saját kontrollét, vagy használhatjuk valamelyik ajánlott gamepadot a támogatottsági listából.

Forrás: 9to5Google

Szólj hozzá