Strapabíró kivitelű Apple Watch készülhet

Már most is rengeteg különböző Apple Watch variáns van piacon, készült rozsdamentes acélból, alumíniumból, mindenféle színben és szíjjal kérhetjük az oldalunkon rendszeresen szereplő kínai okosórákhoz viszonyítva szinte csillagászati áron kapható viselhető kütyüt. Eddig csak azokra nem gondolt a cuprtinoi vállalat, akik szeretnének egy a gyűrődést kicsit jobban bíró modellt, bringásoknak túrázóknak még nem készült igazán megfelelő Apple óra. Úgy látszik a hiányt a cég munkatársai is érzik, és friss értesülések szerint a színfalak mögött éppen egy strapabíró Apple Watch variánson dolgoznak.

A Bloomberg nemrégiben publikált jelentése szerint az almás vállalat éppen egy robusztus kialakítású Apple Watch piacra dobását fontolgatja. A készülék valamikor 2021 végén, esetleg 2022 elején kerülhet forgalomba. A médiaorgánum birtokába került információk szerint az okosóra sokkal tartósabb kialakítású lesz, sarkait extra védelemmel látják el, illetve általában véve is sokkal jobban ellen fog állni a fizikai sokkal szemben, mint az eddigi modellek.

Nem kell hozzá nagy megfejtőnek lenni, hogy rájöjjünk: a készülékkel az extrém sportok kedvelőinek, illetve a túrázóknak szeretne kedveskedni a cupertinói vállalat, már amennyiben valóban megjelenik a szóban forgó termék. Az óra funkcióit és hardverét tekintve elvileg nem fog élesen eltérni a többi változattól, de a szóbeszéd szerint egy továbbfejlesztett úszáskövetés funkcióval vértezhetik fel. Jelen pillanatban egyelőre ennyi információ áll rendelkezésre az Apple strapabíró okosórájáról, mihelyt lesznek további részletek, azonnal be fogunk számolni róluk. Ti vennétek ilyen “rugged” kialakítású Apple Watch-ot?

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá