Strapateszten járt a Razer Phone 2

Zack Nelson a népszerű YouTube videós azzal szerzett hírnevet, hogy különböző okostelefonok – és más eszközök – strapabírását vizsgálja. A tesztjeit nézni is rossz, de a videói mindenképpen hasznosak, mivel képet alkothatunk egy termék időtállóságáról, anyaghasználatáról, és más hasonló fontos tulajdonságairól. Legutóbb a Razer Phone 2 került a kezei közé, ami nem is szerepelt rosszul a próbatétel során.

Zack elsőnek a karcok és a csikarások elleni tűrőképességet veszi górcső alá, de mindezt tudományos alapossággal teszi, hiszen vizsgálódása a Mohs-skála szerint történik. A Razer játékokra kiélezett mobilja hozza a papírformát, és ahogy a legtöbb Gorilla Glass üvegborítás esetében, úgy itt is a 6-os szintű keménység után kezd el karcolódni a kijelző. A képernyő a hőt és a tüzet is remekül bírja, és egészen sokáig helytáll, míg el nem sötétedik az érintett terület. Szerencsére kis idő elteltével a képpontok újra életre kelnek, és ugyanúgy működnek tovább.

A tesztek egyik legfontosabb része a hajlítás, hiszen a balszerencsés iPhone 6 széria óta fontos szemponttá vált, hogy mennyire áll ellen a feszülésnek egy adott telefon háza. Mivel senki sem akar egy banán alakú mobillal járkálni, jobb kideríteni az igazságot. A Razer Phone 2 ebben a kihívásban is jól teljesít, pedig kedvenc videósunk nem fogja vissza magát, de a mobil nem enged az erőnek. A videó természetesen ennél jóval több érdekességet tartalmaz, így megtekintése mindenkinek ajánlott, hogy utána le tudjátok vonni a saját következtetéseiteket. Némi angol nyelvismeretre talán szükség lesz, de igazából anélkül is élvezhető a tartalom.

JerryRigEverything

Szólj hozzá