Szeptemberben érkezik a OnePlus TV-je

A gyártó megerősítette, hogy már szeptemberben bemutatják a televíziójukat, és bár idővel több piacon is hozzájuthatunk majd, egyelőre csak Indiában dobják majd piacra.

Mikor először hallottunk arról, hogy a OnePlus televíziót tervez kiadni, kissé kétkedve fogadtuk a hírt, hiszen a gyártó ezidáig csak mobilokat és néhány kiegészítőt dobott piacra. Később azonban hivatalosan is megerősítették ezt, most pedig már dátum is van, hiszen már szeptemberben piacra kerül a OnePlus TV.

Az infót maga Pete Lau hintette el a gyártó fórumán, ahol a hatalmas kihívásként beszélt a projektről. Első körben sajnos csak Indiában lesz beszerezhető a készülék, ám később Amerikában, Európában és Kínában is megvásárolhatjuk majd. Pete azt is elárulta, hogy miért döntöttek így.

Indiában remek a kapcsolatuk a tartalom szolgáltatókkal, és számukra ez kiemelten fontos. Manapság már a szolgáltatásokon van a hangsúly, és ezen a piacon tudják jelenleg a legjobb kontentet nyújtani. Ez egy teljesen logikus húzásnak tűnik, hiszen Európában és Amerikában nagyon magasak az elvárások ezen a téren.

Pete szerint nem csak remek képminőséget kapunk, de a hangzás is kiemelkedő lesz. Emellett a külsőre sem lehet majd panasz, hiszen remek dizájnt alkottak, a rendszere pedig nagyon magasra teszi majd a mércét a riválisok számára. Reméljük hamarosan a specifikáció és az ár is kiderül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá