Szerencsére nem lesz csúnya a Galaxy S8

Irdatlan mennyiségű adat és kép kap szárnyra nap mint nap az interneten a Samsung Galaxy S8-cal kapcsolatban. Többen is megjegyezték, hogy nem teljesen elégedettek a dizájnt illetően, amiben valóban igazuk lehet, viszont most valószínűleg kiderült az igazság, aminek sokan örülni fognak!

De mi is volt az a bizonyos dizájnbeli elégedetlenség? Sokaknak nem tetszett, hogy – a renderképeken is jól látható módon – a Galaxy S8 tetején rengeteg a szenzor, ami eléggé elcsúfítja a kinézetét. Ha valakinek nem tűnt volna fel, akkor láthatja ezen a képen is:

Nos, igen. Látható, hogy a felső káván lévő fekete “pöttyök” igencsak rondának hatnak. Ez azért van, mert állítólag a képernyő szélei is ugyanazt a színt kapják, mint maga a hátlap, legalábbis ezt hihettük eddig. Szerencsére azonban Evan Blass – az egyik legsikeresebb szivárogtató – mindig jól időzít, és megosztott velünk egy fotót, melyen a Galaxy S8 elérhető színei láthatóak. De ha kicsit alaposabban megnézzük, nem csak ezt láthatjuk, hanem azt is, hogy az előlap teljes mértékben fekete, ahol a szenzorok ízlésesen megbújhatnak, és nem zavarják senki szépségérzetét.

A három árnyalat pontos megnevezései várhatólag a Black Sky, az Orchid Grey és az Arctic Silver lesznek. A készüléket március 29-én mutatják majd be New York-ban, tehát már csak bő egy hetet kell rá várnunk. Ha további érdekes cikkeket olvasnál az új üdvöskéről, itt megteheted!

Forrás: SAMMobile, Evan Blass

Szólj hozzá