Szinte fű alatt jelent meg egy új OnePlus modell

A napokban debütált a OnePlus 10T, és nem sokra rá egy vadonatúj készülék került elő a gyártó tarsolyából, mindenféle különösebb felhajtás nélkül. A telefon a OnePlus Nord N20 SE nevet viseli, és már rendelhető a OnePlus AliExpress oldaláról.

Az újdonságot még véletlenül se keverjük össze a Nord N20 5G-vel, az azonos akkumulátor – töltési sebességet leszámítva semmilyen közös jellemzőjük nincs. Az újdonság egy alsó – középkategóriás okostelefon, amelyet 178,48 dolláros kezdő áron lehet beszerezni, ha valaki rendel augusztus 12-ig, az még kedvezményt is kaphat, egy 10 dolláros kupon formájában.

A fenti összeget cserébe egy olyan készülék ütheti a markunkat, amely 6,56 hüvelykes LCD megjelenítővel rendelkezik, amely 60 Hz-es képfrissítés, valamint 1600 x 720 pixeles felbontást kínál. A megjelenítő takarásában MediaTek Helio G35 lapkakészlet teljesít szolgálatot, 4 GB operatív memóriával és 64 GB bővíthető háttértárral kiegészítve.

A OnePlus Nord N20 SE hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera található, amelyet mindössze egy 2 megapixeles mélységérzékelő segít a tünékeny pillanatok megörökítésében. Az előlapi képrögzítő egység egy csepp alakú kivágásban található a felső keret alatt, a középre igazított modul felbontása 8 megapixel.

A készülék energiaellátását 5000 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik biztosítani, a telepet legfeljebb 33 wattos töltéssel tudjuk táplálni. Sajnálatos módon az okostelefon nem rendelkezik fülhallgató kimenettel, de talán kárpótolhat bennünket az NFC technológia megléte, illetve az oldalsó keretre szerelt, a bekapcsológombba integrált ujjlenyomat-olvasó. A mobil kapcsán még említést érdemel a duál-SIM támogatás, valamint az általa futtatott Android 12 operációs rendszer, amelyet a gyártó saját fejlesztésű OxygenOS 12.1 felülete egészít ki.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá