Szinte teljesen elfogyott a Sony Xperia 1 európai készlete

A legfrissebb infók alapján a Sonynak igencsak gondot okoz, hogy elegendő számú Xperia 1 készüléket biztosítson az európai piacra. Most nem tudni, hogy ez amiatt van-e, mert iszonyatosan nagy az érdeklődés a japánok új csúcsmobilja iránt, vagy mert eleve gyengén táraztak be a készletekből. Az viszont biztos, hogy a lila variánst a legnehezebb megtalálni a különböző üzletekben.

Németország, Olaszország és Spanyolország úgy látszik hasonló készletet kaphatott a Sony Xperia 1-ből, és a lila verziót már sehol sem kapni. A Sony Mobile ezekben az országokban csupán a fekete, a szürke, valamint a fehér verziókat tudja eladásra kínálni.

A Sony zászlóshajója Norvégiában is kapható bizonyos üzletekben, de egyikben sem lehet lila variánshoz jutni, Lengyelországban pedig csak feketében lehet kérni a telefont. Nem tudni pontosan, mi állhat a jelenség hátterében, de nagyon úgy tűnik, a Sony képtelen ellátni a forgalmazókat kellő mennyiségű Xperia 1 egységgel, és ez elsősorban a lila kiszerelésekre vonatkozik.

Egyébként az Xperia 1-nek megvannak a maga erényei, hiszen a belsejében Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet végzi a számításokat, ráadásul a 6,5 colos, 21:9 képarányú 4K OLED megjelenítőn nagyon klassz a tartalomfogyasztás. Nektek mennyire jön be az új Sony zászlóshajó?

Forrás: GizChina

Szólj hozzá