Szintetikus teszten járt a Vivo flip mobilja

Már egy ideje hallani a Vivo X Flip érkezéséről, a mobil a neve és a kialakítása alapján természetes kihívója lesz a Samsung Z Flip készülékeknek. Habár a kínai gyártó még nem tett közzé részleteket az okostelefon jellemzői, vagy bemutatója kapcsán, a minap feltűnt egy készülék az egyik legnépszerűbb benchmark alkalmazás adatbázisában, amely nagy valószínűséggel a hajlítható képernyős telefon lehetett. A listázásnak köszönhetően fény derült a mobil hardveres jellemzőinek egy részére.

A kérdéses okostelefon a V2256A modellszámmal került be a Geekbench adatbázisába, a feltételezések szerint csakis a Vivo X Flipről lehet szó. A tesztelésre küldött prototípus Android 13 operációs rendszert futtatott a mérések során, az operatív memória kapacitása pedig 12 GB volt.

A készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet zakatolt a benchmarkolás során, vagyis újabb megerősítést nyert, hogy a korábbi zászlóshajó chipset felel majd a hajlítható mobil meghajtásáért.

A Geekbench ennél többet nem fed fel a specifikációkról, de a korábbi szóbeszédeknek köszönhetően ismerünk néhány további részletet is. A Vivo X Flip belső oldalán 6,8 hüvelykes, Full HD+ felbontású, 120 Hz-es OLED megjelenítő foglal majd helyet, amely mögé a már említett lapkakészlet mellé 4400 mAh kapacitású akkumulátort szerelnek, amely kompatibilis lesz a 44 wattos gyorstöltéssel.

Korábbi vázlat a készülékről

Az okostelefon külső oldalán 50 megapixeles elsődleges modul foglal majd helyet Sony IMX866 érzékelővel felszerelve, illetve egy 12 megapixeles, ultraszéles látószögű egység, amibe Sony-gyártmányú IMX663 szenzor kerül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá