Szuper akciók és nyereményjáték a GearBesten

A GearBest oldalán továbbra is forró akciók várják a vásárlókat, az izgalmas promóciókat pedig egy nyereményjátékkal igyekszik a webáruház még érdekesebbé tenni. Ha van az oldalon regisztrációd, akkor most nagyon könnyen szerezhetsz néhány akciós kupont, amelyeket fel lehet használni a villámvásár rengeteg termékére.

A GearBest promóciós kampánya és a nyereményjáték az alábbi linken érhető el:

 

GearBest Vásár és Nyereményjáték

 

Igazából nem csak egy, de kapásból két nyereményjáték is van, elsőnek ezekről fogunk beszélni. Például egy 15 dolláros kupon megnyeréséhez nem kell más, mint minden nap bejelentkezni az elkövetkezendő napokban. Minden nap kapsz egy 5 dolláros kupont ha legalább ötször bejelentkezel a promóció ideje alatt, vagy egy 15 dollárosat abban az esetben,  ha a kampány összes napja alatt tiszteleted teszed a weboldalon. A megnyert kuponok a “My Coupons” menüpont alatt érhetőek el és augusztus 27, valamint szeptember 6 között lehet őket beváltani, ám ezek nem minden termékre érvényesek, erre figyeljetek oda! A GearBest fenntartja a jogot, hogy visszavonjon bizonyos kuponokat, vagy elutasítson rendeléseket. Nem érdemes több felhasználói fiókkal trükközni, ráadásul ha kiderül, az adott profilt fel is függeszthetik.

Ha kicsit lejjebb görgetsz az oldalon, látni fogod, hogy van szerencsekerék is, ezzel akár 100 000 dollár értékben lehet nyereményekhez jutni. A kereket augusztus 27 és szeptember 2 között lehet pörgetni, és minden felhasználó csak egyszer élhet ezen jogával naponta. Ha úgy gondolod ez számodra kevés, felhasználhatsz GearBest pontokat a további extra próbálkozásokhoz, ám így is csak 10x lehet 24 órán belül. Egyébként minden plusz pörgetés 5 GB pontba kerül. Az így nyert kuponok szintén a “My Coupons” menüben lesznek hozzáférhetőek. Az egyszerre több fiókkal való bejelentkezés egy felhasználó esetén ugyanazokkal a következményekkel jár, mint a másik nyereményjátéknál.

No persze akinek nincsen szerencséje attól még lehet még szerencsés, mert piszok jó akciókat lehet kifogni, és a kismillió leárazott termék között talán ott lesz az is, amit éppen keresel. Táblagépek, projektorok, okosórák, vezeték nélküli és vezetékes fülhallgatók, otthoni kamerák, autós töltők, memóriakártyák, 3D nyomtatók, mini PC-k, távirányítós játékok, villanyborotvák és rengeteg okostelefon, valamint háztartási eszköz várja, hogy kiválaszd közülük a számodra legjobban tetszőt. Ezt a hatalmas kínálatot esélyünk sincs bemutatni jelen tartalmi keretek között, így a szokásos közhelyünkkel élve, azt javasoljuk nézzetek szét, mert itt aztán tényleg van minden. Az alábbi linkre kattintva elérhető lesz számotokra az akciós választék:

 

GearBest Vásár és Nyereményjáték

 

Forrás: GearBest

Szólj hozzá