Szuper karácsonyi ajándékkal kedveskedik ügyfeleinek a Vodafone

Ingyenes telefonbeszélgetést biztosít két napra ügyfeleinek a Vodafone. A kedvezményre jogosultak a lakossági-, illetve az üzleti előfizetők, és a feltöltőkártyás felhasználók is.

A legtöbb ügyfelüket már értesítették e-mailben vagy sms-ben az akcióról. Erre válaszolva lesz elérhető az kedvezmény, melynek kereteiben december 25-én és 26-án bármelyik normál díjas belföldi számra díjmentesen telefonálhatnak. Ez az EU-n belülre vonatkozik, a hatályos roaming szabályok figyelembevételével.

A legfrissebb információ az, hogy a Vodafone szerint annyira magas volt a visszajelzések száma, hogy már nem is nézik ezeket, és amolyan karácsonyi ajándékként minden ügyfelük automatikusan megkapja a 2 napig tartó ingyenes beszélgetést. Így ha valaki esetleg nem kapott üzenetet, vagy nem válaszolt arra, az is ingyen kezdeményezhet hívást az adott időszakban.

A feltöltőkártyások esetében a november 13. előtt aktivált kártyával rendelkező ügyfeleknek alapból jár a kedvezmény, míg a november 13. után aktivált feltöltőkártyások akkor jogosultak rá, ha december 22. éjfélig legalább egyszer feltöltik az egyenlegüket egy tetszőleges összeggel.

Forrás: Hvg

One Response

Szólj hozzá