Szuper kuponos akciók a GearBest-en, egy rakás termék most féláron kapható!

Itt a nyár és szinte kapkodjuk a fejünket a jobbnál is jobb akciók között a GearBest-en. A legújabb promóció keretein belül egy rakás termék féláron, vagy óriási kedvezménnyel kapható viszont a készlet limitált, így érdemes minél hamarabb cselekedni! Lássunk néhányat ezek közül a termékek közül!

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a teljes kínálat, de jól teszitek ha nem gondolkodtok sokáig, a legtöbb termékhez csak néhány kupon maradt, ilyen áron gyorsan gazdára találnak!

 

GearBest Szuper Kuponos Akció

 

Itt bizony van minden, ami szemnek és szájnak ingere, az AlfaWise ZK-G082 billentyűzettel például a játékos kedvűek számára lehet kedvezni, akár ajándékba, akár magunknak. Az RGB megvilágítással ellátott termék elég masszívnak látszik, talán azt is kibírja párszor, ha rábombáztok egyet, amikor rage quitteltek.

A szárazföldi Zöld Manó imitátorok kedvence lehet a Zanmax R1 rollere, ami képes akár 12 km/óra sebességgel is száguldani, és simán cipeli a 120 kg-os embereket is. Rettegj Pókember, mert a sarkadban vagyok, a kuponnal most csak 34 500 forintos masinámon. Nem sok van az akciós kuponból szóval nem tanácsos sokat hezitálni.

Ha szeretsz sokat biciklizni és mondjuk nem állnál meg egy telefonhívás miatt, vagy csak simán szeretnéd élvezni a zenét, akkor a Gocomma biciklis hangszórója szinte neked készült. A termék nem csak kihangosítja a mobilod, de egyben megtartja is azt, ráadásul még beépített lámpával is bír, ami sötétben még nagyon jól jöhet. A készülék még a vizet is egész jól bírja mert IP54 minősítésnek megfelelő borítást kapott. 8716 forint nem pénz érte, de igyekezzetek, mert már csak néhány van az a hozzátartozó akciós kuponból.

Ha filléres okosóra lenne a vágyad, a kínálatban most szerepel egy Gocomma A6 márkájú okosóra/karkötő, ami tökéletesen működik Android, vagy iOS operációs rendszert futtató eszközökkel, és lényegében minden alapvető funkcióval bír, amit egy ilyen masinától elvár az ember. Kuponnal most csak 2904 forint, érdemes rávetődni.

Ha szeretnél az otthonodból mozit csinálni akkor most a kínálatban kétféle projektort is találsz, ezek Full HD felbontású képet vetítenek a falra, vagy arra a felületre, amire szeretnéd. A kivetített tartalom maximálisan 200 hüvelykes lehet, és nem lehet messzebb öt méternél, ha az Excelvan M5-öt választjuk, de ha valami olcsóbbra vágyunk akkor ott van az Excelvan Q6 frissített verziója, ami szintén Full HD felbontásban képes projektálni, viszont csak egy 176 hüvelykes felületen.

Ha netán a televíziód butább lenne a kelleténél, új funkciókat adhatsz neki az S95 tv-box segítségével. A készülék tényleg nem kerül egy vagyonba, és cserébe egy olyan masina birtokosa leszel, ami simán játssza a 4k tartalmakat, és tudsz futtatni rajta egy csomó játékot meg alkalmazást. Kevesebb mint 10 ezerre jön ki a vételár kuponnal, szóval ez egy nagyon jó kis ajánlat. Idő és hely hiányában nem tudunk minden akciós terméket ismertetni, szóval érdemes szétnézni a promóció linkjén, hátha sikerül találni valami szimpatikusat. A legtöbb akciós kuponból mar nincs valami sok, így érdemes minél hamarabb választani, nehogy lemaradjatok a kedvező arákról.

 

GearBest Szuper Kuponos Akció

 

Forrás: GearBest

Szólj hozzá