Szupergyors 64 GB-os Samsung EVO Plus Micro SD kártya kiárusítás

A kamerák egyre nagyobb felbontással bírnak, a mobilok egyre komolyabb minőségű videókat készítenek, és bár a stream nagyon menő mostanában, sokan még mindig helyileg tárolják a különböző médiákat, tartalmakat. Amennyiben az eszköz bővíthető, érdemes valamilyen micro SD kártyát választani hozzá, ám fontos szempont az is, hogy a kártya ne csak nagy kapacitással, de tisztességes sebességgel is el legyen látva. Ha memóriakártyára fáj a fogad, most volna egy kifejezetten gyilkos ajánlatunk, amelynek főszereplője egy Samsung EVO Plus micro SD kártya, amit überelhetetlen áron kínál a GearBest. 

A 64 GB-os Samsung EVO Plus Micro SD kártya az alábbi linken rendelhető meg most kb. 4100 Ft-os akciós áron:

Bár a linkre kattintva azonnal magától értetődő lesz, miért érdemes beruházni erre a kártyára, mi azért mégiscsak bemutatnánk a terméket. Először is szeretnénk leszögezni, a GearBest egy komoly webáruház, forgalmaznak utánzatokat, replikákat, ám ha ilyen jellegű holmiról van szó, minden esetben tudatják a vásárlóval, senkinek nem árulnak zsákbamacskát. Szóval igen, ezek a kártyák eredetiek, Samsung márkájúak, és a kapacitásuk is valós. Azt kapod amit látsz.

A Samsung kártyája az U3-as sebességkategóriába tartozik, vagyis szinte bármilyen feladatra ajánlott, még a 4K rögzítéssel is megbirkózik. A maximális olvasási sebessége eléri a 100 MB/másodpercet, ami villámgyors adatátviteli lehetőséget jelent a gyakorlatban. Az írási sebesség is kiváló, ezek a kártyák már lazán tudnak akár 60 MB/másodperccel is dolgozni, szóval remek opció lehet profiknak és nem profiknak egyaránt. Fontos: ahhoz, hogy ezeket a sebességeket el tudd érni, vagy meg tudd közelíteni számítógépen keresztül, USB 3.0 portra és egy komolyabb kártyaolvasóra van szükség.

Mehet a kártya telefon mellett tabletbe, drónba, adapterrel – esetleg nélküle – pedig szinte bármilyen fényképezőgépben vagy kamerában használható a Samsung terméke.

A Samsung kártyáját úgy tervezték, hogy a lehető legjobban ellenálljon a környezeti hatásoknak, és bár egy ihletett barbár nyilván el tudja pattintani ezt az apróságot, azért nem lesz olyan egyszerű dolga. A micro SD kártya ezen kívül ellenáll a mágnesességnek, a röntgen sugárzásnak, és remekül állja az extrém hőmérsékleti viszonyokat.

És a kapacitás? Nos, 64 GB bőven elegendő 8,5 óra 4K videó, 14 000 db jó minőségű fotó, vagy 5500 zeneszám tárolására, bár nyilván sok függ a tömörítéstől, a fájlok típusától is. Akinek esetleg nagyobb – vagy netán kisebb – kártyára van szüksége, erre a linkre kattintva tud választani egyéb opciók közül is. Gyors memóriakártya 64 GB-os kapacitással, mainstream gyártótól, cirka 4100 forintért – szerintünk ez instant get. Szerinted? (Az alábbi reklám pedig valami eszméletlenül jópofa.)

A 64 GB-os Samsung EVO Plus Micro SD kártya a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 4100 forintos áron kapható jelenleg:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá