Szupergyors töltéssel jön a következő Xiaomi csúcsmobil

A minap egy ismeretlen Xiaomi készülék tette tiszteletét a 3C hivatalánál, ami a TENAA-hoz hasonlóan különféle teszteknek veti alá a megjelenésre váró telekommunikációs eszközöket. A M1908F1XE modellszámú eszközről túl sok minden nem derült ki a tanúsítványi anyagokból, de az igen, hogy pokoli gyors töltési metódust fog támogatni az akkumulátora.

A 3C által közzétett dokumentumok szerint a rejtélyes okostelefon támogatni fogja a 45W-os gyorstöltést, elsőként a Xiaomi telefonok történetében. Ebből természetesen arra lehet következtetni, hogy nem egy átlagos mobilról van szó, ilyen töltési lehetőséggel csakis egy zászlóshajót vérteznének fel. Mivel a Mi MIX széria frissítése lassan időszerű, tippünk szerint a szóban forgó titokzatos telefon nem más, mint a Xiaomi Mi MIX 4, de az is lehetséges, hogy a Xiaomi Mi 9 5G-ről van szó.

 

A 3C adataiból a gyorstöltés típusán kívül semmi nem derült ki, de azért akadnak elképzelések a telefon hardveres jellemzőit illetően. Valószínűleg a nemrégiben bemutatott Qualcomm Snapdragon 855+ húzza majd az igát a mobil burkolata alatt, illetve valamilyen 64 megapixeles kameráról is beszélnek.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá