Tanúsítvány kapott a Realme 13 Pro+

Nagyjából egy héttel azt követően, hogy a Realme 13 Pro+ tanúsítvány kapott az FCC hivatalától, feltűnt a kínai TENAA irodájának adatbázisában. Az online dokumentumok leleplezik a készülék külsejét, és a jellemzői közül is néhányat.

Már hivatalosan is beharangozták, hogy a Realme 13 Pro széria hamarosan megjelenik Indiában, és mivel a készülékek egyre sűrűbben kapnak forgalmazáshoz elengedhetetlen tanúsítványokat, valószínűleg már nem lehet messze a leleplezés. Hogy aztán a telefonok eljutnak-e az európai piacra, az egy remek kérdés, de ha más nem, érdekességként érdemes lehet foglalkozni velük.

A TENAA hivatalánál kötelező köreit megjáró okostelefon fekete színben pompázik, és ívelt szélű megjelenítővel bír. A kamerasziget egy méretes, kör alakú kialakítású konstrukció. A kínai piacra szánt készülék négyféle operatív memória és háttértár kombinációban lesz majd kapható: a helyi vásárlók választhatnak 8/128, 8/256, 12/256 és 12/512 GB-os konfigurációk közül.

Az okostelefon belsejében Snapdragon 7s Gen 3 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, egy 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED megjelenítő takarásában. A Realme úgy reklámozza a 13 Pro+-t, mint az első professzionális, mesterséges intelligenciás kameramobilt.

A telefon energiaellátásáról egy 5050 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, ezt az FCC irodája fedte fel. A telefon várhatóan 50 megapixeles elsődleges kamerával lesz felszerelve, amelyben Sony IMX890 szenzor teljesít szolgálatot. A hátlapra kerül még egy szintén 50 megapixeles, 3× periszkópos zoom képrögzítő, amelyhez a Sony IMX882 érzékelőjét alkalmazzák majd.

A Realme 13 Pro+ természetesen már a legelső bekapcsolást követően Android 14 rendszerrel fogadja új tulajdonosát, aki még a Realme UI interface extráit is használhatja. Egyelőre ennyit tudni a készülékről, de valószínűleg hallani fogunk még róla a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá