Tanúsítványt kapott a Motorola S50 Neo, ami Európában Moto G85 néven jelenhet meg.

Június 25-én érkeznek a Motorola legújabb okostelefonjai, két hajlítható RAZR 50 modell és mellettük befut az S50 Neo is, ami Európában a hírek szerint mint Motorola Moto G85 jelenhet meg. A készülék nemrég megtette kötelező köreit a TENAA kínai irodájánál, így semmi akadálya annak, hogy forgalomba kerüljön a népköztársaság határain belül.

A készülék jellemzői mellett annak dizájnja is nyílt titokká vált a kínai telekommunikációs hivatal nyilvános adatlapjának köszönhetően. A Motorola Moto G85 vagyis S50 Neo 6,6 colos OLED képernyővel lesz felszerelve, amelyen Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, a panel takarásában pedig Snapdragon 6s Gen 3 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot. Az operatív memória kapacitása 8 GB lesz, a belső tárhely pedig 128 GB-os, de utóbbit egy akár 1 TB kapacitású micro SD kártyával bármikor tovább lehet majd bővíteni.

A telefon az XT2427-4 modellszámmal jelent meg a TENAA oldalán, amelynek tanúsága szerint a készülék 161,9 x 73 x 7,5 mm-es méretekkel és 171 grammos súllyal rendelkezik. Megerősítést nyert a korábbi értesülés, mely szerint a mobil hátoldalára 50 megapixeles elsődleges kamera kerül, valamilyen 8 megapixeles segéd modul társaságában, ez utóbbi talán egy ultraszéles látószögű egység lehet, esetleg makró képességekkel. A szelfikamera 32 megapixeles felbontással bír. A Motorola S50 Neo/Moto G85 belsejébe 4850 mAh kapacitású akkumulátor kerül, ami támogatja a 33 wattos töltést.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá