Tanúsítványt kapott a Samsung Galaxy A20s

A legtöbben úgy vélik, hogy a Samsung sikerének titka az, hogy minden árszegmensben képviseltetik magukat, nem kivétel ez alól a belépőszint sem, ahol ismét támadásra készül a koreai gyártó. A legújabb alsóházas mobiljuk a Galaxy A20s lesz, ami a minap megkapta a forgalomba helyezéshez szükséges engedélyeket a kínai telekommunikációs hivataltól, mely egyúttal pedig le is buktatta a készülék néhány fontosabb jellemzőjét.

A tanúsítvány eljáráson átesett okostelefon az SM-A2070 modellszámot viseli, megjelenítője 6,49 hüvelyk, amelynek felső részén egy Infinity-V szenzorsziget található, ez lényegében egyenértékű a mostanában népszerű esőcsepp alakú kialakítással. Igazából dizájn terén az itt látható okostelefon sokban hasonlít a márciusban bemutatott Galaxy M30 készülékre, mondjuk az egy némileg jobban felszerelt, középkategóriás okostelefon.

Hiába a belépőszint, a mobil hátoldalán triplakamerás képrögzítő rendszer lesz a fő attrakció, miközben egy ujjlenyomat-olvasó, valamint LED villanó osztozik majd vele a hátlapon. Ami a telefon térbeli jellemzőit illeti 163,31 x 77,52 x 7,99 mm-es dimenziókkal lehet számítani, a tömeget nem ismerjük, de a TENAA adatai szerint egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor súlyával mindenképpen számolni kell.

A Samsung Galaxy A20s támogatni fogja két SIM kártya egyidejű behelyezését, operációs rendszer gyanánt pedig Android 9.0 Pie-t fog futtatni, a Samsung saját fejlesztésű interfészével, a OneUI-val. A telefon nemrégiben Wi-Fiés Bluetooth tanúsítványokat is szerzett amihez jelenti hogy hamarosan találkozni fogunk vele egy hivatalos bemutatón vagy bejelentésen. Azt egyelőre nem tudni, mely piacokon lesz kapható az okostelefon, ám az szinte borítékolható, hogy nem lesz túl félelmetes ára.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá