Tavasszal jöhet az iPhone SE 3, LCD képernyővel

Az Apple iPhone SE 2020 érkezését kitörő örömmel fogadta a vásárlóközönség, és mint ahogy kínai értesülésekből kiderült az almás gyártó nem szeretne várni újabb négy évet egy frissített modell bemutatásával. A legújabb infók szerint az Apple SE 3 – jobb híján egyelőre nevezzük így -, következő tavasszal debütálhat, néhány megújított, és néhány az előző generációkra jellemző vonással.

A friss értesülések szerint ez lesz az utolsó olyan SE szériás okostelefon, amelynek előlapján LCD képernyő foglal helyet, és bár a legtöbben továbbra is egy iszonyat kompakt kis mobilra számítanak, az okostelefon nagy valószínűséggel az iPhone XR formatervét fogja megörökölni. Ez azt jelenti, hogy a szenzorszigetet már ezzel a készülékkel sem fogjuk tudni megúszni, viszont nem lesz arcfelismerés, helyette a Touch ID az oldalsó keretre költözik, az iPad mintájára.

Az olcsó kompakt csúcsmodell megkapja az új 5 nanométeres A15 Bionic chipet, ami támogatja az 5G hálózatokat is. Kamerák és egyéb jellemzők tekintetében nem tudni, hogy milyen újítás lesz, ha lesz újítás egyaránt, ilyesmiről még nem szól a fáma. A friss értesülések szerint az árban sem lesz változás, vagyis az újdonság ugyanannyiba fog kerülni, mint az Apple iPhone 2020, tehát a 499 eurós árcédula is megmarad.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá