Tavaszi színvilággal érkeznek a legújabb Apple tartozékok

Rengeteg kiegészítő érkezett a cupertinói cégtől, melyekkel igazán színessé tehetjük kedvenc Apple termékeinket, ráadásul nem csak a mobilok, hanem az Apple Watch tulajdonosainak is kedveskedtek.

Az akkumulátorral is ellátott Smart Battery Case már egy ideje elérhető a 2018-as iPhone szériára, ám az eddigi fekete és fehér színek mellé mostantól rózsakvarc árnyalatban is elérhetővé vált a tartozék.

Az iPhone XS és XS Max-hoz kapható szilikontokok is frissültek, és olyan színvariánsok jelentek meg, mint a papaja, vagy éppen a hibiszkusz.

A sokak által preferált kinyitható bőrtokok sem maradtak ki, és búzavirág, orgonalila, vagy éppen hamarabb említett hibiszkusz színekben is elérhetővé váltak.

Az Apple Watch-hoz elérhető szíjak is “kivirágoztak”, így bizonyára mindenki megtalálja majd közöttük az egyéniségéhez legjobban illő darabot.

A sportos Apple Watch széria szerelmesei is örülhetnek, hiszen itt is új árnyalatok jelentek meg.

Összességében tehát rengeteg árnyalattal bővült a kínálat, ebből pedig a vásárlók profitálnak, hiszen egyre inkább az egyéniségükhöz formálhatják kedvenc termékeiket.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá