Teclast és SanDisk memóriakártyák akcióban a GearBesten

A micro SD kártya igazából egy olyan termék, amelynek esetében nem szükséges extra magyarázat, miért jó ha van belőle a háznál. A rengeteg kütyüt, amit tartunk kezdve a drónokkal, a telefonokkal, és folytatva a fényképezőgépekkel, simán bővíteni lehet velük, igy még több felvétel és tartalom tárolható rajtuk. Most a GearBest jóvoltából SanDisk és Teclast kártyák kaphatóak akciósan, többféle kiszerelésben.

Már volt szerencsénk írni a Teclast micro SD kártyáiról, és bár nem szeretjük ismételni magunkat, ismét csak dicsérni tudjuk ezeket az olcsó, ám módfelett igényes apróságokat. Ezek a kártyák úgy lettek tervezve, hogy bírják a kihívásokat, ennek megfelelően ellenállnak a víznek, a röntgensugárzásnak, az ütéseknek és a szélsőséges hőmérsékleti körülményeknek. Az apróságok olvasási és írási sebességei függenek attól is, hogy milyen kapacitású változatot választunk, minél nagyobb annál gyorsabb a micro SD. Az elérhető maximum 90 MB/másodperc, míg az írási elérheti az 50 MB/másodperc sebességet. A memóriakártya most akciósan kapható, ha a GB-CN17TEC kupont használod, az amúgy sem túl veszekedés vételár tovább csökkenthető. Az oldalon lévő ár 17.99, míg a módosított 12.99 dollár lesz, ami azt jelenti, hogy simán megáll a történet 4 ezer forint alatt.

A SanDisk hitünk szerint egy olyan márka, ami nem igényel bemutatást, az egyik legnagyobb név, ha különböző adathordozókról, és hasonló termékekről van szó. Ebben az esetben is kérhető többféle kiszerelés, attól függően neked mekkora kártyára van szükséged. Van az opciók kötött 16, 32, 64, de akár 128 GB-os is, ezeknek a kártyáknak az olvasási sebessége akár 100 mb/másodperc is lehet. A Class 10 osztályú apróságokat szinte bármilyen eszközben használhatod, legyen szó telefonról, tabletről, illetve különböző megfigyelő rendszerekről. A 64 GB-os verzió most a T2FE20D8AD001 kuponnal az oldalon látható egyébként sem veszélyes árnál némileg kedvezőbben vihető el. Nem mintha az eredeti kb. 4348 forintos összeg nem volna kecsegtető.

Nemrégiben a nálunk elsősorban takarító eszközeiről ismert Alfawise is piacra dobott egy memóriakártya szettet, amiben többféle modell van, többféle méretben és eltérő felhasználói szükségletekhez. 8-256 GB-ig kérhetőek ezek a micro SD kártyák, ezek egyrészt nagyon jópofán néznek ki, másrészt technikai szempontokból sem számítanak rossz ajánlatnak. Az apróságok olvasási sebessége akár 80 MB/s is lehet, a nagyobb kapacitású kiszerelések simán kezelik a 4K tartalmakat, viszont ha szeretnénk a legtöbbet kihozni az Alfawise kártyáiból – ez speciel vonatkozik szinte minden más gyártó hasonló tárolójára – érdemes USB 3.0 portot használni. A kártyák nem mellesleg víz, forróság, és hideg ellenállóak, és effektíven meg tudják védeni a számodra fontos adatokat. Az Alfawise szettje ahogy említettük többféle kiszerelést is magában foglal, lehet válogatni, a 64 GB-os például nincs 3000 forint sem, magyar valutára átszámítva.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá