Teclast T30 4G-s táblagép és Beelink T4 mini PC kedvező áron, csak a GearBesten!

Az alábbiakban két olyan termék bemutatása következik, amelyek egy rövid ideig csupán a GearBest kínálatában lesznek megtalálhatóak, mégpedig azon a kedvező áron, melyet a cikkben is látni fogtok. A Teclast T30 egy prémium kategóriás táblagép saját 4G modemmel, az asztali operációs rendszerek iránt elkötelezettek pedig a Beelink T4 mini PC-je iránt fognak érdeklődni, nem ok nélkül, mert egy olcsó, irodai felhasználásra kiélezett számítógépről van szó.

A Teclast T30 mondhatni multimédia ára született, a 10 hüvelykes képernyőn, amin Full HD felbontásban terpeszkednek a pixelek, nagyon kellemes lesz az internetet böngészni, filmezni, képregényeket olvasni, vagy azt lesni, ki mit csinál a különböző közösségi oldalakon. IPS LCD kijelző ez, szóval telt színekre, jó betekintési szögekre, és úgy általában véve igényes megjelenítésre lehet majd számítani. A táblagép belsejében MediaTek Helio P70 lapkakészlet végzi a számításokat, ami egy nyolcmagos processzort dolgoztat, a 14 nanométeres csíkszélességű chipset pedig már a komolyabb nyúzást is bírni fogja. Pláne, hogy a lapka mellé 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely került, utóbbi természetesen bővíthető. A negyedik generációs Bluetooth modul, a kétcsatornás WiFi egység, és a GPS navigáció mellett említést érdemel a készülékben lévő LTE modem, ami bár nem képes csatlakozni a B20 frekvenciára, még nagyon jó szolgálatot tehet, ha a házon kívül szeretnénk internetezni.

Éppenséggel kevés dolog néz ki hülyébben, mint amikor valaki táblagéppel akar fényképeket készíteni, de a gyártónál valaki úgy gondolta, ezt a lehetőséget sem veszi ki a Teclast T30 eszköztárából, így került a masina hátoldalára egy 8, valamint az előlapjára egy 5 megapixeles kamera. Nem érdemes a kelleténél komolyabban venni ezeket a képrögzítő egységeket, de ha éppen nem lesz más kéznél, úgy ezek is megteszik majd. A tablet belsejében 8000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások szerint akár 11 órányi videónézésre is elegendő kakaót képes magában tartani. Fontos megemlíteni, hogy a készülék már az első bekapcsolástól kezdve Android 9 operációs rendszert futtat, ami még akkor is sokáig naprakész marad, ha a későbbiekben nem érkezne frissítés. A Teclast T30 most mindössze 61597 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, és az elkövetkezendő egy hét folyamán csakis innen fogjátok tudni beszerezni ezt a készüléket. Amennyiben egy igényes, jól felszerelt, a hétköznapi igények kielégítésén túlmutató teljesítménnyel rendelkező táblagépet szeretnétek vásárolni, úgy jó szívvel tudjuk ajánlani a T30-cat. A készülék promóciós kampányára mutató linkre itt tudtok rákattintani:

Teclast T30 Promóciós Kampány GearBest

A Beelink T4 mini PC egy aprócska szerkezet, amit akár zsebre is tudnánk vágni, mégis a segítségével – no meg persze a szükséges perifériák csatlakoztatásával -, teljes értékű asztali környezet varázsolható bárhová, bármikor. A készülék belsejében nem egy atomerőmű dolgozik, az Intel Atom X5 Z8350 nem alkalmas a videóvágásra, vagy a durva játékok futtatására, viszont bőven elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy működtessen különböző irodai alkalmazásokat, képszerkesztőket, médialejátszókat, és ehhez hasonló applikációkat. Az Intel processzora mellé 4 GB RAM, valamint egy 64 GB kapacitású eMMC típusú tárhely került, de mivel az eszközön van csatlakozó bőségesen, a szűkös tárhely megnövelése egyáltalán nem jelenthet kihívást. Sőt, a külső merevlemezek alkalmazása mellett a micro SD kártyás bővítés is lehetséges, amennyiben szükségesnek találjuk.

A készüléken lévő Ethernet csatlakozó 1000 MB-s internet sebességgel is boldogul, került a burkolat alá kétcsatornás WiFi egység is, illetve negyedik generációs Bluetooth modem. Egy mindössze 36 957 Ft-os áron rendelhető készülék esetében nem lehet elvárni, hogy AAA-s játékokat futtasson, ám ebben az esetben nem is ez a cél. Irodába vagy otthoni felhasználásra, kevésbé erőforrásigényes applikációk futtatásához, médialejátszónak tökéletes a Beelink T4 mini PC. A lenti linken megtekinthető a készülék promóciós kampánya, a további műszaki részletek, valamint a megrendelési lehetőségek. Akárcsak a fentebb ismertetett táblagép, ez az eszköz is csupán a GearBest kínálatában szerepel egy rövid ideig, a korábban említett áron.

Beelink T4 mini PC Promóciós Kampány GearBest

Forrás: GearBest

Szólj hozzá