Telefonokhoz szánt stabilizátorokat kínálnak most kedvezményesen a GearBest oldalán

Akik már egy kicsit profibb módon űzik a telefonos fényképezést, videózást, biztosan hallottak már a gimbalok, vagy magyarosabban kamerastabilizátorok hasznosságáról, hiszen ezeknek köszönhetően némileg kiküszöbölhető a kéz remegése, illetve számos zavaró környezeti hatás, amelyek árthatnak a fotók, videók minőségének. A GearBest most egy friss promóció keretei között ilyen eszközöket akcióz, mégpedig a Zhiyun nevű gyártó jóvoltából.

ZHIYUN SMOOTH X gimbal

A Smooth-X mindössze 246 grammot nyom, és szinte bármilyen okostelefon mérettel használható, legyen kisebb, vagy nagy eszköz a birtokodban, a stabilizátor jó eséllyel támogatni fogja. A tökéletes felvételekhez ott lesz egy teleszkópos markolat, amellyel akár 26 cm extra hossz adható a készülékéhez, a stabilizátor egyetlen szimpla gombnyomással portrémódba képes kapcsolni az adott készüléket. A gimbal saját zoom tekerővel is rendelkezik, így azzal sem nekünk kell bénázni a telefonos alkalmazás felületén belül. A gimbal mellé persze készült saját alkalmazás is, amivel számos extra szoftveres lehetőséget vehetnek igénybe a tulajdonosok. Ha szeretnél többet tudni az eszközt illetően érdemes lesz a lenti linkek valamelyikén tájékozódni. A gimbal most mindössze 59,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 19 995 forintot jelent.

Cinepeer C11 kamerastabilizátor

Ez a készülék bár a névről nem lehetett volna egyből kikövetkeztetni, szintén a Zhiyun terméke, és funkciók valamint feladat szempontjából is hasonlóak a fentebb taglalt kiegészítőhöz. A készülék szerepe ezúttal is elsősorban a stabilizáció, amelyet egy háromtengelyes kialakítás révén igyekszik biztosítani, miközben rendkívül könnyen állítható, hogy állítva, tehát portré módban, vagy fektetve horizontálisan szeretnénk használni a telefon kameráját. A dolly zoom effektus mellett számos egyéb lehetőség is rendelkezésre áll videók készítése közben, de a panoráma és a timelapse opciónak is jó hasznát fogja látni a jövendőbeli tulajdonos. A készülék egyetlen feltöltéssel nagyjából 12 órán át képes a telefont segíteni, de nem csak a fotók készítésében, a beépített akkumulátor képes tölteni a mobilt is, szóval ha már kezd kifogyni a kraft, akkor vésztöltő gyanánt is helytáll a gimbal. Akárcsak az előbbi modell esetében az alkalmazás ezúttal is rendelkezésre áll. A készülék nagyjából ugyanannyiba kerül mint a Smooth, tehát durván átszámítva olyan 20 ezer forintért vihető, ha többet szeretnétek tudni, akkor a lenti linkek valamelyikét érdemes megtekinteni.

Zhiyun Smooth 4

Az utolsó ismertetett termék egy igazi nagyágyú, ám az ára miatt egyáltalán nem kell aggódni, még ez a modell is a megfizethető kategóriába tartozik, hiszen a mostani promóció keretei között mindössze 29 665 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából. De mit is nyújt ezért az összegért cserébe? Először is lehetőségünk lesz egy nagyon profi alkalmazás igénybevételére, ami számos olyan extra funkciót tesz lehetővé, aminek egy komoly videós, fotós bizton örülni fog. A készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül is kommunikál a párosított okostelefonnal, ami akár 210 grammos is lehet szóval az egészen méretes phabletek sem okoznak gondot a gimbal strapabíró vázának. Számos funkció nagyon egyszerűen és könnyedén igénybe vehető, mivel saját gombjuk van a gimbal testén, a precíz fókuszálás és a zoomolás pedig egy ilyen lehetőség, amivel magasabb szintre emelhető a mobilos fotózás, videózás. Persze sokan a profi gépek birtoklói közül csak legyintve nevetnek a telefonos szakikon, de ilyen kiegészítők birtokában ha nem is lesznek képesek hozni a százezres gépek szintjét, képesek lesznek remek alkotások rögzítésére. Ha szeretnél többet tudni a készüléket illetően, akkor érdemes lesz a lenti linkeken tájékozódni.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá