Teljesen új színekben is megjelennek a Samsung hajlítható mobiljai

A Samsung vadonatúj árnyalatokban is piacra fogja dobni hajlítható készülékeinek idei kiadásait – tudta meg az elsősorban képernyőkkel kapcsolatos értesüléseket szállító bennfentes, Ross Young. Az iparági szakértő szerint viszont egy árnyalatról kénytelenek leszünk majd lemondani. 

Mind a Galaxy Z Fold, mind a Galaxy Z Flip modellek új színeket fognak kapni, amikor idén megjelennek legújabb kiadásaik- derült ki az elemzőnek köszönhetően. Young úgy tudja, hogy a Galaxy Z Fold 4 modell egy bézs színű változatban is megjelenik majd, miközben a kagyló mobilok fénykorát nem kevés sikerrel megidéző Galaxy Z Flip egy új, világoskék verzióban is a vásárlók rendelkezésére fog állni. Sajnálatos módon a zöld variáns mindkét készülék esetében meg fog szűnni, helyette vezetik be ezeket az új árnyalatokat.

Továbbra is megmaradnak viszont a szürke valamint fekete színek, ami a flip készülék esetében halványulni fog, olyannyira, hogy már szürkeként fognak rá hivatkozni, a krémszínű verzió pedig arany néven kerül forgalomba, míg a levendula variáns teljesen változatlan marad. Nem csoda, hiszen abban néz ki talán a legszebben a Samsung kompakt hajlítható mobilja.

Tavaly amúgy voltak különböző exkluzív színajánlatok a Samsung online boltjaiban, amelyeknél néhány felhasználó a hátlap és a zsanér festését is megválaszthatta. Ez az opció valószínűleg az új modellek esetében is megmarad majd, mivel általa  a dél-koreai gyártó a beelőzi konkurenseit, amelyek hasonlót – eddig legalábbis -, nem biztosítottak a vevőkörük számára. A Samsung pedig továbbra is szeretne az élen maradni a hajlítható készülékek versenyében, ami nem lesz egyszerű, mert egyre több hasonló okostelefon jelenik meg a kihívók kínálatában.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá